Hoppa till huvudinnehåll

Snart dags för Malmös andra Communitybiennal!

Publicerad

Med scenkonstens metoder, med berättande och dans, med workshops och samtal vill vi flytta berg. Vi tror att det finns fler som kan, vill och bör vara med och skapa det vi kallar kultur. Med över 30 program, på 5 scener i Malmö, under 3 dagar, förändrar vi villkoren för vem som har rätt att göra sin röst hörd. Var med när det händer! Det här är din plats!

Malmö Communitybiennal 26-28 november 2021

Malmö II Community Biennal erbjuder en blandning av erfarenheter som workshops, interaktiva föreställningar, diskussioner och installationer, ledda av medlemmar från CKCs nätverk och människor från olika delar av samhället. Programmets fokus är samarbete/dialog mellan professionella och icke-professionella kulturskapare.

Programmet

Se programmet här. Alla programpunkter är gratis.

Medverkande

Participants will include Kajsa Ravin, Skånes Dansteater, PAYKShako Mako Kultur, François Matarasso, Sundsgårdens Teaterlinje, Niels Righolt,Drömmarnas Hus, Rafaela Stålbalk Klose, Livet Bitch!, Teater Interakt,Memory Wax & Danza Teatro Retazos, Linda Zachrison, Teaterhögskolan Malmö, Wotever Malmö, Ofelia Jarl Ortega, Malmös Samlade Röster, Malmö Stadsteater, Yénika Castillo, Bombina Bombast, Berättergruppen Ägir,HORSE, Förnyelselabbet, Unga CKC and more to come.

Var?

Events to take place at Rehab Kultur, ABF Malmö, Skånes Dansteater, Barnens Scen, IAC, Ungdomens Hus.