Hoppa till huvudinnehåll

Medlemskonferens med tema framtid!

Publicerad

28 och 30 oktober är det dags för ABF Malmös årliga medlemskonferens. Den hålls för våra medlemsorganisationer. I år riktar vi blicken mot framtiden! Din förening kommer kunna ge både visionära och konkreta inspel och önskemål till oss på ABF. Kom och var med och påverka vårt gemensamma folkbildararbete.

Den årliga medlemskonferensen

Medlemskonferensen hålls en gång per år och är för er som är medlemsorganisation hos ABF Malmö. Det som ni lyfter fram under medlemskonferensen blir en rapport som sprids till alla medlemsorganisationer. Rapporten blir också ett viktigt verktyg för styrelsens och verksamhetens arbete 2022. Här är er chans att påverka!

Årets tematik: Framtid!

Praktisk framtid

Vilka behov har folkbildningen din förening? På vilka sätt kan ABF vara en resurs för er?  

Visionär framtid

Hösten 2022 är det val. Här kan vi göra gemensamma insatser som folkbildare. Vi på ABF vill fokusera på de områden där vi bäst behövs: 

  • Vilka frågor vill du folkbilda om tillsammans med ABF?  
  • Vilka frågor vill du och din förening föra ut på en bredare arena, för att väcka opinion och engagemang? 
  • Vilka frågor och/eller metoder vill du att din förening ska bli kunnigare i? 

Innehåll för dagen

  • Hej och välkommen – introduktion från ABF 
  • Rundvandring – se möjligheterna i ABF-huset på Spånehusvägen 
  • Gruppsamtal kring tema framtid
  • Gemensam sammanfattning och respons

Datum och plats

Medlemskonferensen genomförs vid två tillfällen, välj det datum som passar dig bäst. Upplägget är detsamma båda dagarna. Anmäl dig senast 21 oktober.

Välj mellan:

  • Torsdag 28 oktober, kl. 13-16 på ABF, Spånehusvägen 47 i Malmö. Max 2 personer/förening. Lättare eftermiddagsfika finns. Anmäl dig här.
  • Lördag 30 oktober, kl. 10-14 på ABF, Spånehusvägen 47 i Malmö. Max 2 personer/förening. Lättare lunch finns. Anmäl dig här.

Kan jag påverka på annat sätt?

Om din förening inte har möjlighet att delta vid något av tillfällena får ni gärna komma med era tankar och synpunkter utifrån tematiken skriftligt. Skicka dem i så fall till asa.sandstrom@abf.se senast 23 oktober.

 

Varmt välkommen! 

Stefan Höök, ordförande ABF Malmö 

Åsa Sandström, ombudsman ABF Malmö