Hoppa till huvudinnehåll

Nu startar vi upp!

Publicerad

Nu kan vi äntligen göra folkbildning utan restriktioner. De tidigare riktlinjer som funnits kring den folkbildande verksamheten upphör 29 september 2021. Vi öppnar successivt upp våra lokaler och mer fysisk verksamhet under hösten. Välkomna till en folkbildningshöst med ABF Malmö.

Använd våra lokaler

Nu kan vi äntligen börja vistas i våra lokaler igen! Vi har poddstudio, ett öppet rum där ni kan workshopa (open space), föreläsningssalar och studierum. Kontakta receptionen på info.malmo@abf.se eller 040-352400 för att boka lokal hos oss.

Resurser för cirkelledare och föreningar

På vår resurssida hittar du som är förening eller cirkelledare allt från studiematerial och utbildningar till skrivtips och checklistor!

Gå en introduktionsträff

Alla som håller studiecirklar på ABF Malmö först ha gått vår introduktionsträff. Om du ännu inte gått introduktionsträffen och cirkelledarutbildning GRUND ska du göra det i höst. Efter utbildningen blir du en godkänd ledare i vårt studieförbund, och kan fortsätta bidra till att hålla en hög kvalitet i folkbildningens arbete. 

Läs mer och anmäl dig här: www.malmo.abf.se/malmo/cirkelledare

Registrera närvaro – arretjanst.abf.se

Vi övergår nu helt till digital närvarorapportering. Om ni ännu inte kommit igång med det så är det ett bra tillfälle att göra det nu. Ni registrerar närvaron via arretjanst.abf.seDär kan ni göra egna uppdateringar av listan. Signera när studiecirkeln är helt klar. Även kulturprogram rapporteras och signeras i e-tjänsten.

Kommande utbildningar i e-tjänsten finns här.

Aktiviteter för cirkelledare och föreningar i höst

ABF Malmö finns för att stötta er folkbildande verksamhet. Vi håller cirkelledarkaféer, studieinspirationsträffar och utbildningar. Här hittar du höstens aktiviteter och utbildningar för dig som är cirkelledare och förening. Läs mer här.

Folkhälsomyndighetens riktlinjer

Vill du veta mer om vad som gäller från 29 september? Läs mer på folkhalsomyndigheten.se.