Hoppa till huvudinnehåll

Inkludera flera i studiecirkeln

Publicerad

Hur kan vi vara mer inkluderande i våra studiecirklar? ABFs verktygslåda hjälper cirkelledare att arbeta med ett normkritiskt förhållningssätt. Vårt mål är att ABF ska spegla samhället som vi vill att det ska vara.

Workshop om inkludering

Hur kan vi vara mer inkluderande i våra studiecirklar? Jämställd Utveckling Skåne leder oss i en workshop som tillför nya perspektiv i din roll som cirkelledare. Datum kommer i vår!

ABFs inkluderingspolicy

ABF ska vara en inkluderande och jämlik organisation. ABFs inkluderingsarbete handlar om att skapa mer jämlikhet på alla nivåer. Alla i ABF har både en möjlighet och ett ansvar att ta bort hinder för inkludering. Tillsammans jobbar vi för ett ännu mer inkluderande ABF. Du hittar ABFs inkluderingspolicy här.

 

Verktygslåda för cirkelledare

Verktygslådan för ABFs inkluderingspolicy är ett stöd till dig för att nå nya målgrupper och hitta metoder för att välkomna alla. Genom att använda verktygslådan kan du fördjupa dig i delar du behöver utveckla och få checklistor och guider till allt från hur du syntolkar på Facebook till hur du skriver en tillgänglig text. Du hittar verktygslådan här.