Hoppa till huvudinnehåll

Arrangera hos oss / boka lokal

Vill ni arrangera en föreläsning, workshop eller annat arrangemang? Gör det tillsammans med ABF Malmö! Vi är en mötesplats för människor och föreningar i den breda arbetarrörelsen. Arrangera efter egna idéer och önskemål!

Hur funkar det?

När föreningar använder våra lokaler är det gratis. Det vi behöver är att du rapporterar aktiviteten i ABFs e-tjänst. I en studiecirklen, workshop eller utbildning registrerar du deltagarnas uppgifter. På en föreläsning registerar du bara antalet deltagare. Här finns en guide för hur du ska göra.

Det här får ni!

  • Gratis lokaler (Spånehusvägen 47, Malmö).
  • Kök med mikrovågsugn, kylskåp, kaffemaskin, diskmaskin och köksutrustning för cirkelledare och arrangörer.
  • Teknisk utrustning, den som redan finns i lokalerna samt ytterligare teknik vid behov. 
  • Tips och råd kring saker som arrangörsskap, innehåll i arrangemanget, film/livestreamtillgänglighet och marknadsföring.

Arrangera på ABF

Arrangemanget ska gå hand i hand med ABFs värderingar och idéprogram. Det ska framgå att arrangemanget görs i samarbete med ABF Malmö. Tänk på att ingen alkohol får serveras.  

Förfrågan: Boka lokal

Fyll i formuläret nedan, eller maila samma information till info.malmo@abf.se.

Typ av arrangemang
Anmälan
Har du gått introduktion för cirkelledare?

Våra föreläsningssalar i huset på Spånehusvägen

Lilla och Stora Salen går att låna på både vardagar och helger, dag- och kvällstid. Ni får tillgång till och ansvar för lokalerna.

Vi har stolar för upp till 80 personer: 30 stolar i Lilla Salen, 50 stolar i Stora Salen. Det finns låga och höga bord. Ändra möbleringen som du vill. Ställ tillbaka den när du går.

Teknisk utrustning

I Lilla Salen och Stora Salen finns fast utrustning: Projektor och ljudanläggning med 2 myggor och 2 mikrofoner. Projektorn kopplas via HDMI eller wifi till telefon/dator. Det finns även lånedator på plats.

Trådlös hörslinga finns installerad. Öronsnäcka och halsslinga (T-slinga) finns att låna.

Open Space – ett öppet rum för alla

  • Vi har ett helt nytt rum: OPEN SPACE. Rummet är öppet för alla. Här inne kan du arbeta, fixa, klippa, skriva, göra pins, workshopa och vila. 
  • Det finns pennor, papper, skärare och annat du kan behöva. Här hittar du även böcker och studiematerial att bläddra i. 
  • Här finns även en skrivare för dig som är förening/cirkelledare.
  • OPEN SPACE ligger på plan 2 i ABF-huset på Spånehusvägen 47. Rummet är alltid öppet, och går inte att boka. Välkommen in!Studierum, datorsalar och poddstudio

Vi har många studierum i ABF-huset på Spånehusvägen. De är utrustade med whiteboard-tavlor, bord, stolar och i vissa fall projektor. Vi har även två datorsalar och en poddstudio.


Livesänd ditt arrangemang från ABF

ABF lånar ut, ger tips och hjälp till självhjälp. Läs mer på www.malmo.abf.se/malmo/digitalfolkbildning. Boka utrustningen i samband med att ni planerar/bokar arrangemanget. Utrustningen kan ni låna när ni arrangerar i våra lokaler på Spånehusvägen 47. 

 

ABF-huset i Malmö

Spånehusvägen 47
211 58 Malmö

info.malmo@abf.se
040-35 24 00