Hoppa till huvudinnehåll

ABF Malmö fyller 100 år!

ABF Malmö grundades 1919. I 100 år har vi samlat människor, föreningar och rörelser som vill lära, påverka och förändra.

100 år av folkbildning

Folkbildning är ett sätt att fördjupa demokratin. Bildningen sker inte bara för folket, utan genom folket. Ja, genom dig! När du samarbetar med ABF Malmö är du en del av en större arbetarrörelse, där du är med och stärker folkrörelsernas viktiga arbete. Nu gör vi oss redo för 100 år till.

Fira 100 år med oss på dessa arrangemang!

Vi bjuder på studiecirklar för 100 kr. Studier och kultur gör livet rikare och är samtidigt något som utvecklar hela samhället!

➜ Läs mer och anmäl dig här: Studiecirklar #100år100kr

Ta del av vårt arkiv och historiska material

Under året publicerar vi fotografier och texter i våra sociala medier (Facebook och Instagram), från våra första 100 år som studieförbundet ABF Malmö. Vi använder hashtaggen #abfmalmö100år. 

Arrangera i våra lokaler under 2019

Vill ni arrangera en föreläsning, anordna en workshop eller ett annat evenemang? Det kan vara relaterat till folkbildning och framtid, hållbarhet och miljö eller något annat som er förening tycker passar under detta jubileumsår tillsammans med oss på ABF! Läs mer om att arrangera här. 

ABF Malmös 100 års-logotyp

Ladda ner ABF Malmös 100 års-logotyp.zip