Hoppa till huvudinnehåll

Replokaler och musik

Vill du börja repa med ditt band hos ABF? Eller hålla en studiecirkel i musikproduktion? Vi har lokaler, både utrustade och icke-utrustade, för er folkbildande verksamhet.

Replokaler

Idag har ABF Malmö replokaler i Malmö (Föreningsgatan 54) och Lomma (Kaptensgatan 4). Det finns både utrustade och icke-utrustade replokaler. Våra lokaler får du gärna använda för dina inspelningar och rep. Du som band/artist ansvarar för att lokalerna sköts och hålls i gott skick.

Boka replokaler

Kontakta musikansvarig Lars Paulström på lars.paulstrom@abf.se för priser och information.

Starta en studiecirkel

För att använda våra replokaler startar ni en studiecirkel. I studiecirkeln lär ni er om musik tillsammans. Anmäl den direkt på www.malmo.abf.se/malmo/studiecirkel.

Rapportera era rep

I vår e-tjänst arretjanst.abf.se rapporterar ni alla era rep. Här finns en kort guide för hur det funkar! Det är på detta sätt ABF har möjlighet att erbjuda replokaler och främja den lokala musikscenen.

ABFs musiknätverk i Malmö

I Facebookgruppen ABFs musiknätverk i Malmö samlas band och musiker från Malmöområdet. Vi delar tips på utrustning, lokaler, arrangemang, nytt i branschen och kan nätverka med varandra. En grupp för inspiration och nätverkande!