Hoppa till huvudinnehåll

Varför ABF Malmö?

Alla föreningar, cirkelledare och studiecirklar är unika och har olika behov, vi finns för att kunna arbeta med dig på det sätt du behöver. Därför finns det också flera anledningar till att välja ABF Malmö.

Du är del av en större rörelse

ABF har flera uppgifter. Vi är en bred folkbildningsorganisation, en radikal idérörelse och en självständig samhällsaktör. Folkbildning ger människor kunskap och mod att erövra makt och ta ansvar i den egna vardagen och i samhället.

Studier och kultur gör livet rikare och är samtidigt något som utvecklar hela samhället. När du samarbetar med ABF Malmö är du en del av en större rörelse. Att samarbeta med oss gör att du bidrar till en gemensam, solidarisk folkbildningspott.

Du får ta del av vårt nätverk och olika resurser 

  • ABF Malmö är en pedagogisk resurs, som har lång erfarenhet av demokratiskt lärande och folkbildning.

  • ABF Malmö ingår i ett stort nätverk av olika föreningar och organisationer inom områdena samhälle, politik och kultur. Föreningarna är även en ömsesidig resurs för varandra.

  • Vi stöttar med studiematerial, lokaler eller kostnadsersättningar. 

  • I vår verksamhet är dessutom alla deltagare försäkrade.

Du får chans att nå ut till fler

Det finns chans att nå ut till fler genom våra marknadsföringskanaler. Exempel på platser att få möjlighet att synas på är våra sociala medier, i vårt nyhetsbrev, den det årliga magasinet Folk&bildning och på hemsidan.

Välkommen hit!