Hoppa till huvudinnehåll

Klimat terapi

Publicerad

ABF och Klimatpsykologerna tar våra känslor kring miljöfrågor på allvar. Tre tillfällen 15/4, 29/4 och 20/5 kl. 12:00

ABF är medvärdar på sändningarna. Kl 12.oo, den första är på torsdag och då är det klimatklubben Maria Saxbo och Emma Sundh som intervjuas. Gången efter är det Stefan Sundström och sista gången Annika Dahl.

Välkomna!

ABF och Klimatpsykologerna lägger tongivande klimat- och folkbildningsprofiler på soffan för att ta deras och våra känslor kring miljöfrågor på allvar. Likt offentliga terapisamtal livesänds tre samtal under våren, där psykologen Kata Nylén får vrida och vända på deltagarens känslor kring klimatet, miljön och framtiden.
Samtalsledare: Kata Nylén är legitimerad psykolog, medgrundare till Klimatpsykologerna och medförfattare till boken Klimatpsykologi.
Föreläser ofta om klimatångest, arbetar med olika miljöorganisationer och möter människor dagligen med känslomässiga, sociala och relationella utmaningar kopplade till klimatkrisen.
15 april, klockan 12.00: Emma Sundh och Maria Soxbo,
Medgrundare av Klimatklubben. Båda finns med på listan på Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste 2021.
29 april, klockan 12.00: Stefan Sundström
Stefan Sundström är en folkkär musiker, krönikör och kompostfantast. Han har skrivit flera böcker bland annat om tomatodling och kompostering.
20 maj, klockan 12.00: Annica Dahl
Annica Dahl, tidigare statssekreterare på arbetsmarknadsdepartementet, är ny förbundssekreterare för ABF sen hösten 2020.
Du behöver ingen föranmälan för att delta.