Hoppa till huvudinnehåll

Om Gratisbutiken

LSS-verksamheten ABF Mitt i Stan har öppnat en gratisbutik i centrala Lund.

Vår idé är att vi ska ta emot hela och rena prylar du inte längre har användning för, såsom:
- heminredningsprylar                                                                      
- småmöbler
- leksaker
- böcker (ej lexikon)
- köksartiklar

Prylarna som lämnas in går vi igenom och antingen fräschar vi upp dem eller så skapar vi något nytt av dem, beroende på vad det är för pryl. Därefter ska prylarna ut i butiken för att sedan få ett nytt hem.

På detta sätt ser vi till att spara på jordens resurser!

Har du prylar du vill lämna in till oss är du välkommen att höra av dig till Simon på mejladress simon.hanssonahlstrom@abf.se eller på telefon 046-211 96 17.

Pressmeddelande Gratisbutik öppnas i centrala Lund.
Här kan du lämna sådant som du inte längre vill ha och gå hem med något annat, utan att spendera en krona.

Det är LSS-verksamheten ABF Mitt i Stan som den 15 mars öppnar en gratisbutik på Kiliansgatan 9 i Lund.

Vi tänker oss att våra kunder är studenter och andra Lundabor, berättar Simon Hansson Ahlström, som hjälpt till att bygga upp butiken. Den som vill och har möjlighet får gärna hjälpa till att fylla på vårt lager. Prylarna som lämnas in går vi igenom och antingen fräschar vi upp dem eller så skapar vi något nytt av dem, beroende på vad det är för pryl. Därefter kommer sakerna ut i butiken för att sedan få ett nytt hem, fortsätter Simon Hansson Ahlström.

Vår idé är att vi ska ta emot hela och rena prylar du inte längre har användning för, t.ex. heminrednings-prylar, småmöbler, barnkläder, leksaker, en del böcker och köksartiklar, På detta sätt ser vi till att spara på jordens resurser!   Butiken är öppen på måndagar 9.30 -11.30, onsdagar 9.30-11.30 och 12.30-14.00 samt torsdagar 12.30-14.00.   För mer information kontakta gärna Simon Hansson Ahlström på simon.hanssonahlstrom@abf.se eller på telefon 046-211 96 17.