Hoppa till huvudinnehåll

Ung i Röstånga

Hiphop-, RNB-, och Soul-fest. För unga, av unga. Fredag 29 september, Stationen Röstånga.

Vill du ha skjuts?

På grund av de dåliga kollektivtrafiks-förbindelserna erbjuder vi skjuts med minibuss till och från Stehag! Hör av dig till josefine.burman@abf.se, smsa 0720920502, eller fyll i dina uppgifter här nedan om du vill få skjuts.

Artister

Locito (Claudio) | Hiphop
Uppvuxen i Västerort Stockholm, har övervunnit svåra tider och funnit sin passion för musik. Hans senaste singel "BODEGA" är en somrig, dansvänlig låt med humoristiska texter som beskriver livet i en "bodega." Med en catchy melodi och lekfull rytm får den dig att röra på höfterna och sjunga med.

Noreena | RNB, Soul
22 år och halvsvensk, halvamerikansk, skapar en sofistikerad blandning av alternativ R&B och pop. Hennes musik är själfull och smidig, med texter som behandlar ämnen som kärlek och personliga utmaningar. Hon inspireras av tidig 2000-tals R&B och ger den en modern touch med sina ljuvliga "stora harmoni" refränger. Genom att vara sårbar hittar hon sitt centrum och hoppas att hennes musik ska hjälpa lyssnarna att göra detsamma.

Fritt inträde & gratis mat

Vi tror på att göra musik och kultur tillgänglig för alla. Därför är vårt evenemang gratis att delta i, och vi bjuder på mat. Kom på fest utan kostnad!

Arrangemanget hålls i samarbete mellan ABF, KF Akustik, IBIB, Röstånga Tillsammans och Stationen Röstånga.

Arrangemanget är alkoholfritt.