Hoppa till huvudinnehåll

Ombudsman/chef till ABF Nordvästskåne

Publicerad

ABF är Sveriges ledande studieförbund, och bildades redan 1912. Idag är ABF en mångfald av stora och små föreningar förenade av grundläggande värderingar om människovärde, jämlikhet, demokrati och rätten till lärande. ABFs engagemang sträcker sig från den enskilda människans vardag till ett gemensamt arbete för en hållbar värld.

ABF Nordvästskåne söker studieombudsman/chef

ABF Nordvästskåne är en av åtta avdelningar i Skåne och bedriver en bred folkbildnings- och kulturverksamhet i Bjuv, Båstad, Höganäs, Klippan, Landskrona, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. Vi finns lokalt i varje kommun med olika typer av verksamheter såsom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, uppdrag och projekt.
Vi arbetar utifrån ABFs idéprogram där människors rätt att vara olika är en självklar utgångspunkt i vårt dagliga arbete. Det är viktigt att du delar vår människosyn.

Ditt uppdrag

Som studieombudsman/chef kommer du att arbeta både kreativt och med en god struktur. Din framgång i denna yrkesroll bygger mycket på din personlighet. Därför ska du vara trygg, stabil, social, utåtriktad, lyhörd och flexibel i ditt sätt. Att du är utvecklingsorienterad, har en god analytisk/strategisk förmåga och hög integritet är andra kvaliteter som är viktiga i ditt uppdrag
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Du som får förtroendet ska ha en förankring i folkrörelse- och folkbildningsarbetet. Lika självklart ska du ha arbetsledarerfarenhet med goda vitsord och erfarenhet av att axla ett fullt ekonomiskt ansvar.
Du måste ha lätt för att kommunicera och att uttrycka dig i både tal och skrift och har du jobbat med projekt, pedagogik och kultur är det ett plus.
Kontoret finns i Åstorp, men arbetsområdet är nio kommuner, därför krävs körkort och tillgång till bil.

Lön:

Lön enligt KFO:s folkrörelseavtal med Handels.
Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktpersoner:

Ola Wirtberg, t.f. Ombudsman tel. 0708-55 88 23
Reino Persson, Ordförande tel. 0739-83 06 16
I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringskonsult Christina Nordberg Prah. Ansökan med tillhörande CV skickas direkt till henne via mail. Skicka ansökan senast den 1 december 2018 till följande mailadress: christina.nordberg@prah.se.