Hoppa till huvudinnehåll

Grundkurs: Tuftning

Släpp lös din kreativitet och se resultatet av din skaparlust snabbt avtäckas! Utforska tuftning, en teknik där garn blir ditt målarverktyg. Skapa tredimensionella textilier som väggkonst och mattor och ge uttryck åt ditt formspråk genom olika tjocklekar och färger på garn.

Tuftning är som att måla med garn! Det är en teknik som används för att skapa tredimensionella textilier som väggkonst och mattor. Med olika tjocklekar och färger på garn kan du skapa en variation av texturer och effekter. Det är ett kreativt sätt att uttrycka din egen unika stil och formspråk.

Inga förkunskaper krävs

Denna kurs välkomnar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Du kommer att lära dig att använda tuftmaskinen, förbereda garnet och förbereda tuftduken för ditt projekt.

Lär dig tekniken

Under kursen kommer du att skapa din egen idéskiss och vi kommer att guida dig genom processen att överföra din bild till tuftduken. Du kommer även att lära dig grundläggande tekniker för att skapa ditt konstverk.

Anmälan

Klicka dig vidare nedan för att anmäla dig till grundkursen i tuftning. Platser är begränsade, så säkra din plats i god tid och låt din kreativitet blomstra!

→ Alla våra utbildningar i tuftning