Hoppa till huvudinnehåll

ABF Skåne Nordost söker administratör

Publicerad

Vi söker en engagerad medarbetare då en av våra administratörer ska vara tjänstledig.

 

Du kommer att arbeta på en liten arbetsplats och med ett varierat och komplext arbetsinnehåll, ofta under tidspress. Du förväntas kunna arbeta i lag såväl som självständigt, ta egna initiativ, ha en god servicekänsla och se möjligheterna framför problemen.

 

Du är vårt ansikte utåt mot allmänhet och medlemsorganisationer.

Du kommer att arbeta med service och stöd till medlemmar via telefon, skriftliga kontakter och besökare främst vid expeditionen i Kristianstad. Du är ett administrativt stöd till verksamhetsansvarig med omfattande administration av studiecirkel- kurs- och kulturverksamhet, utskick samt lokalt ansvar för posthantering, telefonväxel med mera. 

 

Du har lägst gymnasiekompetens med inriktning mot administration eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i data i Office miljö, IT och sociala medier. Erfarenhet av studieförbundens databas Gustav är meriterande, men inte avgörande. Vi lägger stor vikt vid tidigare yrkeserfarenheter, samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet, effektivitet, förmåga uttrycka sig i tal och skrift samt vana att kommunicera via telefon och e-post. Är du dessutom lite praktiskt lagd är det en fördel då vi ofta fixar enklare underhåll i lokalerna själva.

 

Självklart delar du arbetarrörelsens grundvärderingar.

 

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid from 1 augusti 2019 tom 31 augusti 2020 med möjlighet till förlängning. Tjänsten har reglerad arbetstid med lön enligt avtal. Krav på B-körkort.

 

Vill du veta mer om tjänsten går det bra att ringa chef/ombudsman Peter Dahlqvist 0451- 490 15. Facklig företrädare Ann Olausson 0451-490 12.

 

Ansökan med CV och personligt brev ska vara oss tillhanda senast den 5 maj 2019. Sänd gärna med e-post:

 

peter.dahlqvist@abf.se eller per brev: ABF Skåne Nordost, Järnvägsgatan 25, 281 31 Hässleholm.