Hoppa till huvudinnehåll

Höstens studieprogram ute nu!

Publicerad

Välkommen att ta del av höstens cirkelutbud! Är du sugen på att lära dig något nytt? Vi har laddat vår hemsida och har öppet för anmälan.

Är du sugen på att lära dig laga ett alternativt julbord i år, lära dig teckenspråk, läsa latin eller något annat språk? Har du drömt om att lära dig spela gitarr? Har du behov av lugn och ro och är nyfiken på yinyoga? Det gör under för välmåendet. 

Vill du bli bättre på att använda din dator eller vill veta hur du kan använda dig av sociala medier? Vi har cirklarna för dig!  Är du intresserad av foto eller måleri? Vi har fotostudio, atelje för måleri och pedagogiska ledare. Har du intresse för trädgård eller biodling? Nu kan du lära dig att beskära dina egna fruktträd eller snickra din egen bikupa!  Vill du lära dig sy? I höst kan du sy egna vikingakläder hos oss. Vår sysal står redo. Är du? 

Surfa runt i vårt stora utbud eller sök den cirkel du vill gå. På kurser och studiecirklar kan du hitta hela vårt program och anmäla dig redan idag för att försäkra dig om en plats. 

Studieprogrammet som innehåller ett urval av vårt cirkelutbud, finns att hämta digitalt här på vår hemsida eller som trycksak på våra kontor i Trelleborg eller Svedala. Ring oss om du vill att vi skickar det till dig.

Du kan även ringa till oss för information eller anmälan - 0410-48260. Välkommen till oss!