Hoppa till huvudinnehåll

Vårens cirklar öppna för anmälan!

Publicerad

Välkommen att ta del av vårens cirkelutbud! Är du sugen på att lära dig något nytt? Vi har laddat vår hemsida och har öppet för anmälan.

Är du sugen på att lära dig baka rawfood, lära dig måla, läsa latin eller något annat språk? Har du drömt om att lära dig spela gitarr? Har du behov av lugn och ro och är nyfiken på yinyoga? Det gör under för välmåendet. 

Vill du bli bättre på att använda din dator eller vill veta hur du kan använda dig av sociala medier? Vi har cirklarna för dig!  Är du intresserad av foto eller sömnad? Vi har fotostudio, syatelje och pedagogiska ledare. Har du intresse för trädgård eller biodling? Nu kan du lära dig att beskära dina egna fruktträd eller skörda egen honung!  Vill du lära dig sy? Vår sysal står redo. Är du? 

Surfa runt i vårt stora utbud eller sök den cirkel du vill gå. På kurser och studiecirklar kan du hitta hela vårt program och anmäla dig redan idag för att försäkra dig om en plats. 

Studieprogrammet som innehåller ett urval av vårt cirkelutbud, finns att hämta digitalt Studieprogram 2019-2020 ABF Sydvästra Skåne (pdf) eller som trycksak på våra kontor i Trelleborg eller Svedala. Ring oss om du vill att vi skickar det till dig.

Du kan även ringa till oss för information eller anmälan - 0410-48260. Välkommen till oss!