Hoppa till huvudinnehåll

Kulturbokningar

Välkommen till ABFs Kulturbank!

Välkommen till ABFs Kulturbank! Vill du arrangera ett evenemang och letar efter tips på talare, artister eller annat att fylla ditt program med? Då kan ABFs digitala kulturbank vara något för dig!

ABFs digitala kulturbank är en databas med en blandning av kulturutövare som delar arbetarrörelsens värderingar och är till för oss inom ABF-organisationen och för er medlems- och samarbetsorganisationer. Här har vi samlat kulturutövare som vi samarbetar med, ofta och mycket. Låt dig inspireras till ditt nästa arrangemang!

Arbetarnas Bildningsförbund är Sveriges största studieförbund med verksamhet i samtliga 290 kommuner. Varje år deltar 750 000 personer i våra cirklar, nära 700 000 besöker våra föreläsningar och över två miljoner tar del av vår musik- och teaterverksamhet. För ABF är kulturen en viktig del av folkbildningen. Kulturen är demokratifrämjande och har stor påverkan på såväl dagens samhälle som för fortsatt samhällsutveckling. ABF har en lång tradition av att genomföra kulturarrangemang och vill genom kulturbanken vara ett stöd för ett rikt kulturliv i vårt samhälle.

http://kulturbanken.abf.se/