Hoppa till huvudinnehåll

Trelleborg

Vår verksamhet i Trelleborg hittar du alldeles intill Övre. Här har vi expedition och studielokaler för de flesta av våra cirklar i studieprogrammet, vissa anpassade för till exempel matlagning, sömnad, data och musik. I våra lokaler har vi möjlighet att ha både stora och små grupper, föreläsningar och andra evenemang. Det finns också en inspelningsstudio i huset på Gasverksgatan. Välkommen till oss!

ABF Sydvästra Skåne

Post- och besöksadress:
Gasverksgatan 3b
231 52 Trelleborg

Kontorets öppettider:
måndagar 13.00-16.30
tisdagar 09.30-16.30
onsdagar 09.30-16.30
torsdagar  9.30- 16.30
fredagar 9.30-14.00

lunch kl 12.00-13.00

juni stängt fredagar
helgdagar stängt

På expeditionen i Trelleborg arbetar Annette (Nette), Britt-Marie (Bitte) och Karin. Här träffar du för det allra mesta någon av dem när du besöker kontoret under våra öppettider.

Vår ombudsman Robert Horvath, verksamhetsansvariga Yvonne Borg, Marianne Ljungberg och Alex Ekstrand har också sina kontor här och har du bokat ett besök eller vill träffa dem är du välkommen hit! De är däremot inte alltid på kontoret då de gärna kommer på besök till föreningar eller samverkansparter, deltar i nätverksmöten eller på andra sätt jobbar flexibelt med till exempel föreläsningar och andra evenemang.

Vill du boka ett möte eller ha kontakt med personalen i Trelleborg hittar du kontaktuppgifter under kontakter här på sidan.