Hoppa till huvudinnehåll

Utställningar

Välkommen att uppleva, berikas, upplysas, engageras, njuta, uppröras eller beröras på annat sätt! Genom att besöka en utställning får du möjlighet att se och erfara något nytt eller annorlunda. Vi hoppas kunna bjuda dig på många nya och spännande perspektiv!

Utställningen visar, berättar en historia, ifrågasätter eller upplyser. Kanske finns det många fler syften... Kanske hittar vi en beröringspunkt eller ett möte mellan dig och den eller de som ställer ut som aldrig blivit av annars...

Många av våra utställningar visar våra cirkeldeltagares konst och skapande från olika former; foto, keramik, glas, olja och akvarell, sömnad och textil för att nämna några.

Tillsammans med olika intresseorganisationer och aktörer skapar vi utifrån arbetarrörelsens värderingar möjligheter att påverka och påverkas, värdera och omvärdera, förändras och kanske delta i förändringar både nära dig själv men också i ett större samhällsperspektiv.

ABF Sydvästra Skåne anordnar i egen regi eller tillsammans med andra utställningar av olika slag. Vi kan samarbeta med enstaka kulturutövare, föreningar eller samverkansparter, kommuner eller andra organisationer. Vi ansvarar också för lokaler samt bokningar för bland annat Garvaregården i Trellebrog.

Aktuella utställningar hittar du på sidan kurser & evenemang.