Hoppa till huvudinnehåll

Bra att veta

Här nedan hittar du information om hur du anmäler dig till en cirkel och även annan information som du har nytta av.

Anmälan

Anmäl dig på telefon: 0157-510 36, via e-post: info.flen@abf.se eller genom ett personligt besök på vårt kontor på Sveavägen 3. Till vårat öppna utbud kan du anmäla dig direkt på webben. Anmälan är bindande om ej återbud lämnas en vecka före cirkelns start. Personer under 16 år kräver målsmans godkännande.

Personnummer

Personnummer är en obligatorisk uppgift för vår rapportering till folkbildningsrådet. Vi måste därför ha personnummer på alla som deltar i vår verksamhet. Personuppgifterna behandlas efter GDPR.

Studie- och arbetsmaterial

I deltagaravgiften ingår normalt ej kostnader för studie- och arbetsmaterial. Inbetalningskort för deltagaravgiften och studiematerial kommer tillsammans med kallelsen. 

Delbetalning

Önskar du dela upp din betalning av kursavgiften? Meddela oss detta när du anmäler dig så lägger vi upp det så att det passar dig.

Kallelse

Du får skriftlig kallelse så fort tillräckligt antal deltagare anmält sig.

Studietimme

Timmar som anges är studietimmar. En studietimme motsvarar 45 minuter.

Försäkring

Som cirkeldeltagare är du olycksfallsförsäkrad till och från samt under sammankomsten.

Tillgänglighet

Lokalerna är anpassade för olika funktionsnedättningar. Vid mer information kontakta expeditionen.  

Medlem i ett LO-förbund

Är du medlem i något LO-förbund är det möjligt att du får rabatt på deltagaravgiften. Tag kontakt med din fackliga organisation. Det kan löna sig.

Reservation

ABF reserverar sig för ändringar i vårt studiecirkelutbud som kan bli framtvingat på grund av tex sjukdom, för få anmälda eller andra skäl som ABF ej råder över.