Hoppa till huvudinnehåll

Organisera er kring kriget i Ukraina

Publicerad

Tillsammans med ABF Sörmland kan ni organisera er kring kriget i Ukraina.

Detta händer hos ABF Sörmland: 

 

Nyköping/GNOT

I Nyköping har vi språkcirklar i svenska samt barnverksamhet där de sysselsätter sig med pyssel. Vi erbjuder snart CV-kurser på engelska och planerar inför att starta upp kurser i engelska samt musik. 

Det kommer fler personer för varje tillfälle så vi förstärker med fler ledare och har inlett ett samarbete med Stadsmissionen i Nyköping. På måndag hålls ett planeringsmöte med ledare för verksamheten, kommunen och stadsmissionen. Deltagare kommer även med tips om hur vi kan utveckla vår verksamhet. 

Kontakt i Nyköping: niclas.ericson@abf.se

 

Eskilstuna

I Eskilstuna har vi barnverksamhet varje vardag mellan 12.00–14.00. De träffas och lär sig saker, pysslar, läser, spelar spel osv. Nyligen har vi även startat upp kurser i svenska. För närvarande har vi 4 grupper som träffas 2 gånger i veckan.

Vi har samarbete med Eskilstuna stadsmission. Vi har även blivit sponsrade av AllOffice, KontorsSmeden och Konditori Janeling.

Kontakt i Eskilstuna: sandra.berwick@abf.se

 

Strängnäs

I Strängnäs håller vi på att starta upp ett språkcafé dit alla är välkomna. 

Kontakt i Strängnäs: andreas.raumedel@abf.se

 

Katrineholm/Vingåker

I Katrineholm pågår planering av verksamhet.

Kontakt i Katrineholm: anna.ateg@abf.se 

 

Vi är flexibla och anpassar vår verksamhet efter de behov som finns. Vill du organisera dig kring kriget i Ukraina? Kontakta oss på respektive ort eller på info.sormland@abf.se så hjälper vi dig!

 

Vill ni läsa mer om hur ni kan organisera er kring kriget i Ukraina? Klicka här