Hoppa till huvudinnehåll

Kursledare/cirkelledare sökes

Publicerad

Vill du jobba som kursledare/cirkelledare i något kul och intressant ämne? ABF Norrtälje söker kursledare/cirkelledare i olika ämnen. Är det något ämne du brinner för och vill dela med dig av, hör av dig till oss.

Vi vill att du kan delta den 25/8 då vi har Öppet hus i Norrtälje och besökarna har möjlighet att prova på olika kurser under dagen. Där marknadsför du din kurs i ditt ämne så deltagarna blir lockade att anmäla sig till din kurs i höst. Det kan vara en helgkurs, dag eller kvällskurs som omfattar de timmarna som vi kommer överens om. Du får lön för de timmar du jobbar den 25/8 och blir sedan timanställd som kursledare/cirkelledare i höst under förutsättning att det blir tillräckligt med deltagare som anmäler sig.

Vi söker ledare till bland annat: trädgård, matlagning, hälsa, fotografering med telefon/digitalkamera, nageldesign, makeup/smink, manga, teckenspråk, italienska, tyska, engelska, kinesiska med flera.

Vi söker även körledare som kan inspirera att sjunga i kör samt ledare i Jägarexamen för vilket det krävs speciell kompetens. Även ledare till våra grupper med olika funktionsvariationer söks där det är önskvärt att man har erfarenhet av liknande arbete.

Vi är också öppna för ditt eget förslag på kurs.
Vi ser fram emot att få höra från dig.

Lön enligt avtal
Visstidsanställning. Schemalagd arbetstid. Kvällar och helger ingår.

Sök senast 5 augusti 2018

Välkommen med din ansökan via mail till peter.ustrup@abf.se Vid frågor om tjänsten kan du ringa 072-5724777. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt