Hoppa till huvudinnehåll

Studiecirklar på distans

Publicerad

Med anledning av rådande omständigheter kring coronaviruset har ABF ställt in de större aktiviteterna och evenemangen som skulle ägt rum den närmsta tiden. En del aktiviteter kommer dock att genomföras digitalt. Håll koll på ABF Södertälje-Nykvarns facebooksida för mer information, då vi från och med nästa vecka kommer börja med livesändningar.

ABF-huset kommer hålla stängda dörrar och vid kontakt hänvisar vi till telefon- eller mailkontakt samt för eventuell tidsbokning.

Det går också bra att lämna brev till oss i brevinkastet i ytterdörren i ABF-huset. 

Kultur & Cirklar på distans

För att hålla föreningarnas verksamhet i gång har Folkbildningsrådet beslutat om tillfällig dispens för distanscirklar och kultur på distans.

Det innebär att föreningarna har rätt att fortsätta med sina studiecirklar och kulturaktiviteter digitalt. T.ex. via Teams, Facebook, eller Skype.

Vi hänvisar till den särskilda guiden som tagits fram, med enkel information om hur man kan ordna digitala cirklar, samt tips på program som går att använda. Detsamma gäller för kulturaktiviteter. Guiden finner du att ladda ner som .pdf på denna sida.

Dispensen är tillfällig och gäller till dess att annat meddelas.

Svenska för nyanlända & asylsökande

Alla våra svenskacirklar för nyanlända och asylsökande har gått över till digital undervisning. Känner ni någon som vill anmäla sig måste de först kontakta ABF.

Förhoppningen är att återgå till vanlig undervisning Men det är osäkert och vi tar det vecka för vecka.

Sist men inte minst

Ta hand om er, var försiktiga, och ta inga risker.