Hoppa till huvudinnehåll

Agnes Hellsten

Receptionist

Agnes Lundström Hellsten är född i Södertälje. Som barn höll hon på med många sporter men fastnade för dansen tidigt, i 6-års åldern. Det började med balett, men utvecklades till streetdance, jazz, modern dans, hip hop och mycket mer.

Efter att ha dansat och älskat det i många år kom hon med i en treårig dansutbildning ”danslinjen” här på JAM dansstudio. Där utvecklades hon både som person men framförallt inom dansen och det inom flertalet dansstilar. Agnes har medverkat på en rad olika dansproduktioner och tävlingar. 

Dansen har funnits med nästan hela hennes liv och kärleken till balett och modern dans är nog den allra starkaste. De ligger varmt om hjärtat. 

Idag studerar hon på samhällsvetenskapsprogrammet med inrikting beteendevetenskap på Tumba Gymnasium. När hon inte pluggar arbetar hon i receptionen här på Jam dansstudio.

Agnes ord: Det som är så underbart med dansen är att människor, oavsett vilka dem är, kan komma tillsammans och uttrycka känslor och tankar i rörelser och till musik. Det är ett otroligt kraftfullt uttrycksmedel. För mig innebär dansen kreativitet, gemenskap, rörelse, glädje och en enorm kärlek.