Hoppa till huvudinnehåll

Hösten med ABF Södertörn

Publicerad

Höstterminens Kultur- & Studiemagasin har nu landat färskt från tryckeriet, späckat med kommande kurser, föreläsningar och musikarrangemang i våra tre kommuner.

Hela studieprogrammet ligger ute på hemsidan från och med nu och samtliga kurser och studiecirklar är därmed öppna för anmälan. Den som är sugen på ny kunskap kan välja bland en uppsjö ämnen inom bland annat konst & foto, musik & sång, hantverk, språk, kreativt skrivande och samhälle. 

ABF - föreningarnas förening

Höstens utgåva av Kultur- & Studiemagasinet har temat "ABF - föreningarnas förening". Mia Bergbacken, ombudsman, förklarar valet av tema: 

"Det är tillsammans med våra medlemsföreningar som vi når så många människor som vi gör. Människor som bildar sig genom studiecirklar och kurser, som utövar och upplever kultur, och som vi ibland får förmånen att utbilda i allt från föreningskunskap och styrelsearbete till sociala medier."

På uppslaget s. 4-5 finns med några av alla de föreningar och det engagemang som ryms inom ABF Södertörns arbete som det lokala studieförbundet i Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Läs mer: