Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till ABF Södertörns halvårsmöte 2023

Som medlemsorganisation har ni inflytande, kan delta på årsmöten och halvårsmöte, och påverka ABF Södertörns riktning och framtid. Ni kan också bli förtroendevalda. Välkomna på halvårsmöte!

Datum och tid

Halvårsmötet hålls onsdagen den 29 november kl. 18:00. Avprickning och fika från kl. 17:45. Vi börjar med ett folkbildande inslag med Curre Hansson, ordförande för PRO i Stockholms län.

Plats

PRO-villan i Handen, Runstensvägen 38. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

Parkering finns med ett begränsat antal platser. Närmaste pendeltågsstation är Handen och närmaste busshållplats Handens närsjukhus.

Karta / vägbeskrivning

Handlingar

Dagordning och handlingar till halvårsmötet skickas till anmälda ombud senast två veckor före mötet.

Anmäl att du kommer

Träffa andra föreningar samt personalen och styrelsen från ABF Södertörn, nätverka och påverka hur det kommande året blir. Anmäl ditt deltagande via https://bit.ly/abf-sodertorn-ombud-halvarsmote-2023 eller telefon 08-556 520 30 (sista anmälningsdag: 15 november).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Meddela oss om det har skett förändringar med vilka ombud som ni valt från er förening till års- och halvårsmötet 2023. Antalet ombud varje förening kan skicka till halvårsmötet är detsamma som vid årsmötet.

Nominera till Årets cirkelledare

ABF Södertörn delar ut detta pris till en cirkelledare som har gjort bestående insatser för folkbildningen i någon av våra tre kommuner, Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Juryn består av ABF Södertörns styrelse och avdelningens personal.

Tillkännagivandet och utdelandet sker i samband med ABF Södertörns halvårsmöte.