Hoppa till huvudinnehåll

Nu startar Verdandi-kören!

Publicerad

Tycker du om att sjunga? Tycker du om att umgås med andra människor? Kom med i Verdandi Stockholms distrikts nya verksamhet – Verdandikören.

Vi startar den 2 maj i gamla Folkets Hus i Sundbyberg, kl 17.30–19.30. Alla mellan 13–100 år välkomna. Solidaritet och gemenskap är Verdandis värderingar och vi är en över 100 år ung förening. Vi har olika verksamheter i flera avdelningar i Stockholm.

Om du vill veta mer hittar du en kontaktlista till Verdandis alla avdelningar på Verdandis hemsida. verdandi.se

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att sjunga i kör och kören leds av en professionell körledare: Gabriel Lezcano.

Det är kostnadsfritt att delta. Det som gäller är att du tycker att det är roligt att sjunga och att du delar vår vilja att skapa ett samhälle som är lika för alla. Där alla har samma chans och kan delta utifrån sina förutsättningar. Ingen ska hindras på grund av bristande ekonomi, ingen ska diskrimineras. Vi säger nej till främlingsfientlighet, rasism och homofobi. Vi säger ja till jämställdhet och välfärd för alla.

Om du vill veta mer kan du maila: verdandikor@gmail.com eller ringa Magnus Båth, 070 – 725 58 00.

Varmt välkommen!

Kören arrangeras i ett samarbete mellan Verdandi Stockholms distrikt, ABF Norra Stockholms län och ABF-distriktet i Stockholmsregionen.