Hoppa till huvudinnehåll

Knegarpub 3 maj

Publicerad

Inbjudan till ”Knegarpub” med föreläsning av Daniel Suhonen. Fredag den 3:e maj kl. 18.00-22.00 på Melody, Folkets Hus Sundsvall.

Knegarpub är ett koncept som riktar sig till dig som arbetar inom LO-kollektivet, med syfte att skapa en mötesplats för folkbildning under trevliga och lättsamma former. Så bygger vi en starkare arbetarrörelse! Hur ska fackföreningsrörelsen se till att få Sverige på rätt köl igen? Ökande klyftor, privatiseringar och urholkat anställningsskydd är inte svaret på dagens orättvisor ändå rör vi oss åt det hållet.

Daniel Suhonen, socialdemokrat, författare, chef på den fackliga tankesmedjan Katalys och grundare av S-föreningen Reformisterna, talar om hur vi hamnat här och hur vi ska resa oss igen. Hur ska facket göra för att flytta fram positionerna igen? Vilken politik måste socialdemokratin driva om man vill vinna val och genomföra socialdemokratisk politik?

Pris 150 kr/person inkl. Middagsbuffé. Alkoholfri dryck ingår i priset, annat alternativ kan köpas i baren.

Anmälan sker senast den 25:e april via mail till Michael Sjödin: micke.ifmetall@me.com med namn, förbund, telefonnummer samt ev. matallergier.

Vi har plats för 150 personer, så först till kvarn gäller. Välkommen!