Hoppa till huvudinnehåll

Lediga platser

ABF söker studiecirkelledare för cirklar i keramik

Vi söker omgående en eller flera studiecirkelledare som har bred kunskap i keramiska hantverk, bränning och glasering samt ugns- och drejningsvana till studiecirklar i keramik. Du behöver vara en ödmjuk, social person som tycker om att lära ut till andra.  

Kurserna bedrivs i ABFs nya kulturcentrum i Växhuset, Västerås, under eftermiddag och kväll. En och/ eller två kvällar i veckan. Du är med på en utvecklingsresa med ABFs kulturverksamhet in i framtiden där din erfarenhet och engagemang gör skillnad för många. Vi vill att du är med från start!

Dessa grupper består av både erfarna och oerfarna deltagare. En god känsla och engagemang för deltagarna värderas högt hos dig som studiecirkelledare. Du samarbetar med ansvarig verksamhetsutvecklare kring planering och uppföljning av verksamheten. Du arvoderas genom timlön enligt gällande kollektivavtal. Kurserna är verksamma terminsvis med 10 träffar/termin.

Som studiecirkelledare hos oss ingår du i en gemenskap med andra anställda på Sveriges största studieförbund. Naturligtvis delar du som söker tjänsten, ABFs värdegrund.

Varmt välkommen omgående, dock senast onsdagen den 28 mars 2018, med din ansökan till: info.vasteras@abf.se. Rekrytering kommer att ske löpande.

Vi gör en annan värld möjlig!

ABF Västerås

CulTUREN, Sintervägen 6

721 30 Västerås