Hoppa till huvudinnehåll

ABF söker en Verksamhetssamordnare

Publicerad

Som verksamhetssamordnare i Trollhättan-Lilla Edet agerar du som spindeln i nätet gentemot såväl medlemsorganisationer, programverksamhet och utvecklingen av fria grupper. Du är också ett lyhört ansikte utåt för lokala uppdrag och projekt kopplat till våra prioriterade målgrupper och idéprogram.

Då vi har två verksamhetssamordnare med utgångspunkt Trollhättan-Lilla Edet kommer du att vara en del av den verksamhetssamordnarduo som utvecklar stora delar av vår lokala verksamhet.

Arbetarnas Bildningsförbund är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens.

ABF är, och ska vara, en förändringskraft för ökad jämlikhet och en mer deltagande demokrati. Vi tror på lärande och bildning och stimulerar till vidareutveckling. ABF FyrBoDal är en avdelning, med många olika arbetsställen, som värderar öppenhet, gott bemötande och mångfald.

ABF FyrBoDal är en stor ABF-avdelning såväl geografiskt, verksamhetsmässigt och sett till antal medlemsorganisationer där utåtriktat, ansvarsfullt och lyhört arbetssätt är en förutsättning för framgång. Du blir en del i en värderingsstyrd, målinriktad och engagerad personalgrupp där varje roll behöver vara kompatibel med såväl personalgrupp som organisationens styrdokument.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Samordna och utveckla den lokala verksamheten i Trollhättan-Lilla Edet med omnejd
 • Företräda ABF utifrån de kännetecken vi vill bli förknippade med
 • Utåtriktat arbete med föreningslyftande, nätverksbyggande och pedagogiska insatser
 • Verksamhetsadministration och verksamhetskommunikation mot såväl administrativ enhet som mot cirkelledare och resurspersoner
 • Bemanning av ABF´s mötesplatser, deltagande i olika dialogforum och delregionala interna arbetsmöten är också en del av arbetsvardagen.

Vi söker dig som:

 • Har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt samt några års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en ideell organisation.
 • Trivs i ett högt arbetstempo och är van vid att själv komma på och utveckla egna idéer för att organisationens mål skall bli uppfyllda
 • Har stor erfarenhet av att jobba med föreningar, har god föreningskunskap och använder sig av ett såväl utåtriktat som flexibelt arbetssätt
 • Planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt
 • Identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets och organisationens satta riktning
 • Uttrycker dig välformulerat och tydligt i tal och skrift. Försäkrar dig om att mottagaren har förstått budskapet och har förmåga att anpassa budskapet
 • Identifierar, hanterar och följer upp detaljer i arbetet samt sköter meddelandeservice och återkoppling oklanderligt

Sista ansökningsdag: 2022-03-31

Tillträdesdag: 1/5 2021

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Lön: Enligt kollektivavtal mellan KFO och Handelsanställdas förbund samt Akademikerförbunden Facklig representant: Anders C Nilsson, anders.c.nilsson@abf.se 010-722 01 03

Placeringsort: Trollhättan

Körkort och tillgång till bil är viktigt då resor i tjänsten ingår inom arbetsområdet och i övriga avdelningen. Ansökan med CV e-postas till tobias.holmberg@abf.se märkt ”Verksamhetssamordnare Trollhättan-Lilla Edet”. Intervjuer planeras att start under vecka 14.

Vid frågor om tjänsten kontaktas Tobias Holmberg på 0735-17 31 02