Hoppa till huvudinnehåll

Kursklubben

Välkommen till Kursklubben! Konceptet är enkelt – vi tycker att kultur är av allra största betydelse och vill att så många som möjligt ska kunna både utöva den och uppleva den. Så som deltagare på någon av våra avgiftsbelagda kurser blir du automatiskt medlem i Kursklubben och får tillgång till riktigt bra erbjudanden hos några av ABFs samarbetsparter. Vi önskar dig ett härligt kulturår!

Hur funkar det?

På kallelsen som du får hem i brevlådan inför din kursstart hittar du koden som du ska ange för att ta del av Kursklubbens erbjudanden hos arrangörerna. Erbjudandena hittar du här på hemsidan och uppdateringar får du via vårt nyhetsbrev (börja prenumerera på nyhetsbrevet här.) Information om hur du bokar biljetter hos de olika arrangörerna hittar du vid varje erbjudande.

 

TEATER TRIXTER - STOLARNA

Premiär på STOLARNA av Eugène Ionesco i regi av Vera Berzak, 16 okt kl 19.00. Spelas fram till och med söndag 29 nov. Magisk realism om ett pars orealistiska förväntningar!

Ordinarie pris: 150:- Kursklubbens medlemmar: 100:-

Boka biljett på via mail: bokning@trixter.se Ange ABF20 som rabattkod.

Läs mer om Stolarna här

 

HAGATEATERN - FÖRFESTEN

Premiär 6 november, spelas till 4 december 2020.

I tid och otid möts kvinnor som talat, levt och drivit kampen för sin egen röst och andras. Vissa blev hörda, andra inte och vissa ville inte höras alls. Men vad händer när de alla möts på en catwalk i Haga? 

Regi: Hanna Nygårds
Baserad på nyskrivna texter av: Annika Lantz, Emma Knyckare, Lisa Lindén, Lina Ekdahl, Beate Persdotter Løken & Pamela Jaskoviak
Musik: Den svenska björnstammen

Som kursdeltagare hos ABF kan du köpa biljetter till rabatterat pris, 200:- för en ordinarie och 100:- om du är pensionär, sjukskriven eller student (ordinarie pris 255:-/155:-). Boka genom att maila till info@hagateater.se och ange koden ABF20.

 Läs mer om Förfesten här

 

Välkommen till ett härligt kulturår!