Hoppa till huvudinnehåll

Kursklubben

Välkommen till Kursklubben! Konceptet är enkelt – vi tycker att kultur är av allra största betydelse och vill att så många som möjligt ska kunna både utöva den och uppleva den. Så som deltagare på någon av våra avgiftsbelagda kurser blir du automatiskt medlem i Kursklubben och får tillgång till riktigt bra erbjudanden hos några av ABFs samarbetsparter. Vi önskar dig ett härligt kulturår!

OBS!

På grund av pandemin och de inskränkningar som gäller för teaterföreställningar pausar vi kursklubbens erbjudanden under våren 2021.

Hur funkar det?

På kallelsen som du får hem i brevlådan inför din kursstart hittar du koden som du ska ange för att ta del av Kursklubbens erbjudanden hos arrangörerna. Erbjudandena hittar du här på hemsidan och uppdateringar får du via vårt nyhetsbrev (börja prenumerera på nyhetsbrevet här.) Information om hur du bokar biljetter hos de olika arrangörerna hittar du vid varje erbjudande.

 

TEATER TRIXTER - STOLARNA

Premiär på STOLARNA av Eugène Ionesco i regi av Vera Berzak, 16 okt kl 19.00. Spelas fram till och med söndag 29 nov. Magisk realism om ett pars orealistiska förväntningar!

Ordinarie pris: 150:- Kursklubbens medlemmar: 100:- Boka biljett på via mail: bokning@trixter.se

Ange rabattkoden som står på kallelsen till din ABF-kurs. Eller ring oss på 031-774 31 10 för att få koden. Läs mer om Stolarna här

 

HAGATEATERN - FÖRFESTEN

Premiär 6 november, spelas till 4 december 2020. I tid och otid möts kvinnor som talat, levt och drivit kampen för sin egen röst och andras. Vissa blev hörda, andra inte och vissa ville inte höras alls. Men vad händer när de alla möts på en catwalk i Haga? 

Som kursdeltagare hos ABF kan du köpa biljetter till rabatterat pris, 200:- för en ordinarie och 100:- om du är pensionär, sjukskriven eller student (ordinarie pris 255:-/155:-).

Boka genom att maila till info@hagateater.se och ange koden som står på kallelsen till din ABF-kurs. Eller ring oss på 031-774 31 10 för att få koden. Läs mer om Förfesten här

 

FOLKTEATERN - BLIXTRA, SPRAKA, BLÄNDA!

Av Manda Stenström fritt efter en bok av Jenny Jägerfeld. Spelas 10 oktober - 9 december. 

Penny Löwe var det litterära stjärnskottet som knappt hann lysa upp himlavalvet innan hon slocknade. Efter en hedonistisk vistelse i London, där hon bränner hela förskottet för nästa bok, kommer hon hem till Sverige utan några som helst idéer till romanen som borde varit klar för länge sen.

Men vännen Lola dyker upp med en lösning. Hon ska hjälpa Penny att hitta inspirationen igen. Tillsammans konstruerar de en lika okonventionell som livsfarlig plan. Vem är egentligen Lola en skänk från ovan eller en musa från helvetet?

Som medlem i kursklubben betalar du bara 120 kr/biljett den 14 - 23 oktober och därefter 210 kr/biljett (ord pris 230 kr). Ring Folkteaterns biljettkassa: 031-60 75 75 och ange koden som står på kallelsen till din ABF-kurs. Eller ring oss på 031-774 31 10 för att få koden. Läs mer om Blixtra, spraka, blända här.

 

FOLKTEATERN - MONSIEUR VENUS

Av Malin Axelsson, fritt efter Rachilde. Spelas 28 november - 13 januari

Hur långt får man gå för konstens skull? När du dansat på stadens alla baler och träffat alla möjliga och omöjliga beundrare och sett alla pjäser på den lokala teatern och ändå känner dig så otroligt uttråkad, vad gör du då? När den vanliga konsten inte längre ger dig något, och du börjar gräva djupare och djupare och inse vilka dunkla krafter och mörka begär som egentligen kommer att krävas för att underhålla dig, hur långt är du då villig att gå? 

Som medlem i Kursklubben betalar du bara 150 kr/biljett den 2 - 12 december och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr). 

Ring Folkteaterns biljettkassa: 031-60 75 75 och ange koden som står på kallelsen till din ABF-kurs. Eller ring oss på 031-774 31 10 för att få koden. Läs mer om Monsieur Venus här.

 

Välkommen till ett härligt kulturår!