Hoppa till huvudinnehåll

Kursklubben

Välkommen till Kursklubben! Konceptet är enkelt – vi tycker att kultur är av allra största betydelse och vill att så många som möjligt ska kunna både utöva den och uppleva den. Så som deltagare på någon av våra avgiftsbelagda kurser blir du automatiskt medlem i Kursklubben och får tillgång till riktigt bra erbjudanden hos några av ABFs samarbetsparter. Vi önskar dig ett härligt kulturår!

Hur funkar det?

På kallelsen som du får hem i brevlådan inför din kursstart hittar du koden som du ska ange för att ta del av Kursklubbens erbjudanden hos arrangörerna. Erbjudandena hittar du här på hemsidan och uppdateringar får du via vårt nyhetsbrev (börja prenumerera på nyhetsbrevet här.) Information om hur du bokar biljetter hos de olika arrangörerna hittar du vid varje erbjudande.

Hagateatern

Öppna kontorslandskap

En gränslös föreställning om att försöka hitta sin egen plats i ett rum utan gränser, en koreograferad framtidsfantasi med dokumentära inslag och nyskriven musik. Där de papperslösa eftersträvas och de riktigt stora besluten fattas på toaletten.

Som kursdeltagare får du 100:- rabatt om du köper två biljetter. Gäller i mån av plats och om bokning innan den 1 november.

Boka genom att mejla till biljetter@hagateatern.se och ange ABF19 samt datum för föreställningen. 

Läs mer om föreställningen här! 

Folkteatern

Grattis! Som deltagare i någon av ABF:s kurser har du också medlemspris på några av Folkteaterns teateruppsättningar!

Nakna som foster och gudar

av Isabel Cruz Liljegren

Om kärlek, kvinnor och Karin Boye

Urpremiär 28 september

De har varit tillsammans i sju år. Sen bara försvinner en av dem. Där sitter Margot vid radion och hör hur de efterlyser poeten Karin Boye. Samma radio som rapporterar från kriget. Det krig och den stad som Margot flytt ifrån. Den stad där hon träffade sin älskade Karin. Nattklubbsdrottningen Karin. Naturkraften Karin. Blommor sätts i hennes händer, äran kröner hennes huvud med kransar. Karin dricker andras beundran och sveper sig i andras lakan, medan Margot väntar. Margot väntar för sista gången.

Regi: Helena Sandström Cruz

Medverkande: Lena B Nilsson, Lovisa Onnermark, Sara Turpin, Maria Zakrisson Mortensson

Som medlem i Folkteatern/deltagare i någon av ABFs kurser betalar du endast 150 kr/biljett 2 - 5 oktober och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr). Läs mer och boka

Madame Bovary

efter en roman av Gustave Flaubert

Lyssna på en influencer: bota tristessen, köp dig fri.

Premiär 26 oktober

Emma drömde om ett liv rivet ur ett modemagasin, une vie d’influenceur; och brände allt hon hade på att bli en av alla de unika … på festerna där alla filtrerats i samma filter. Hon sökte efter lycka till salu och slukade allt i sin väg tills tingen slukade henne. Året var 1856: dumskallar styrde, media spred floskler, och Emma Bovary bestämde sig för att gå och köpa en allra sista sak. Du kan köpa biljetterna på folkteatern.se.

Regi: Frida Röhl

Medverkande: Camila Bejarano Wahlgren*, Sanna Hultman, Kim Lantz, Victoria Olmarker, Ulf Rönnerstrand, Sara Shirpey**, Jonas Sjöqvist, Helmon Solomon,Leonard Terfelt, Sara Wikström, Emma Österlöf med flera. (*Praktikant från Teaterhögskolan i Malmö. **Praktikant från skådespelarutbildningen vid Högskolan för scen och musik, Göteborgs universitet.)

Som medlem i Folkteatern/deltagare i någon av ABFs kurser betalar du endast 150 kr/biljett på föreställningarna som spelas från den 30 oktober till den 9 november och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr). Läs mer och boka

 

Erbjudande från Offside Press

I samarbete med Offside Press erbjuder vi möjligheten att köpa 3 nummer av tidningen Filter, Offside eller Skriva för endast 99 kr! (butikspris 267kr) En perfekt gåva eller en present till dig själv!
Följ respektive länk för att beställa en prenumeration redan idag:

Tidningen Filter 
Tidningen Offside
Tidningen Skriva 

 

Välkommen till ett härligt kulturår!