Hoppa till huvudinnehåll

Kursklubben

Välkommen till Kursklubben! Konceptet är enkelt – vi tycker att kultur är av allra största betydelse och vill att så många som möjligt ska kunna både utöva den och uppleva den. Så som deltagare på någon av våra avgiftsbelagda kurser blir du automatiskt medlem i Kursklubben och får tillgång till riktigt bra erbjudanden hos några av ABFs samarbetsparter. Vi önskar dig ett härligt kulturår!

Hur funkar det?

På kallelsen som du får hem i brevlådan inför din kursstart hittar du koden som du ska ange för att ta del av Kursklubbens erbjudanden hos arrangörerna. Erbjudandena hittar du här på hemsidan och uppdateringar får du via vårt nyhetsbrev (börja prenumerera på nyhetsbrevet här.) Information om hur du bokar biljetter hos de olika arrangörerna hittar du vid varje erbjudande.

Hagateatern

Öppna kontorslandskap

En gränslös föreställning om att försöka hitta sin egen plats i ett rum utan gränser, en koreograferad framtidsfantasi med dokumentära inslag och nyskriven musik. Där de papperslösa eftersträvas och de riktigt stora besluten fattas på toaletten.

Som kursdeltagare får du 100:- rabatt om du köper två biljetter. Gäller i mån av plats och om bokning innan den 1 november.

Boka genom att mejla till biljetter@hagateatern.se och ange ABF19 samt datum för föreställningen. 

Läs mer om föreställningen här! 

Folkteatern

Grattis! Som deltagare i någon av ABF:s kurser har du också medlemspris på några av Folkteaterns teateruppsättningar!

Misantroperna
av Jens Ohlin
Det farligaste som finns är att säga sanningen
Urpremiär 15 februari 2020

Vi lever i den bästa av kommuner. Här tror vi gott om varandra. Här tror vi på det ljus alla innerst inne bär på. Här inkluderas alla, här kastas ingen bort. Här vägs orden på guldvåg och klyschorna flyger genom luften. Här talar vuxna människor som om de var med i ett flummigt barnprogram. Fy fan för den här kommunen. Fy fan för alla dessa ögontjänare. Varför säger ingen som det egentligen är: att byfånen som prisas för sina inlärda floskler är en livsfarlig dresserad apa? Att batikhäxan till lärarinna är en självgod hycklare? Att hennes präktiga favoritelev är en vanlig jävla mobbare?  

Det är nåt ruttet i den här kommunen. Är det verkligen bara Alice som ser det? Nej, det finns fler med samma typ av intelligens som hon, fler som vågar se verkligheten som den är. Fler som inte längre går med på att låta sig luras. Hur djupa rötter har den egentligen, den kommunala lögnen? Darra, hycklare: Alice tänker dyka ner i kaninhålet och se efter. 

Regi och manus: Jens Ohlin

Medverkande: Amed Bozan, Andrea Edwards, Nina Haber, Sanna Hultman, Benjamin Moliner, Lena B Nilsson, Sara Shirpey, Jonas Sjöqvist, Sara Wikström, Emma Österlöf med flera. 

Som medlem i Folkteatern/deltagare i någon av ABF:s kurser betalar du endast 150 kr/biljett på föreställningarna som spelas mellan den 20 - 29 februari och därefter 260 kr/biljett (ord. pris 280 kr). Läs mer och boka: https://www.folkteatern.se/evenemang/misantroperna

Erbjudande från Offside Press

I samarbete med Offside Press erbjuder vi möjligheten att köpa 3 nummer av tidningen Filter, Offside eller Skriva för endast 99 kr! (butikspris 267kr) En perfekt gåva eller en present till dig själv!
Följ respektive länk för att beställa en prenumeration redan idag:

Tidningen Filter 
Tidningen Offside
Tidningen Skriva 

 

Välkommen till ett härligt kulturår!