Hoppa till huvudinnehåll

Kursklubben

Välkommen till Kursklubben! Konceptet är enkelt – vi tycker att kultur är av allra största betydelse och vill att så många som möjligt ska kunna både utöva den och uppleva den. Så som deltagare på någon av våra avgiftsbelagda kurser blir du automatiskt medlem i Kursklubben och får tillgång till riktigt bra erbjudanden hos några av ABFs samarbetsparter. Vi önskar dig ett härligt kulturår!

Hur funkar det?

På kallelsen som du får hem i brevlådan inför din kursstart hittar du koden som du ska ange för att ta del av Kursklubbens erbjudanden hos arrangörerna. Erbjudandena hittar du här på hemsidan och uppdateringar får du via vårt nyhetsbrev (börja prenumerera på nyhetsbrevet här.) Information om hur du bokar biljetter hos de olika arrangörerna hittar du vid varje erbjudande.

Teater Tamauer hösten 2018

Som kursdeltagare på ABF går du 3 för 2 på föreställningen All min kärlek! Så bryt tvåsamheten och gå på teater i grupp! (Ordinarie biljettpris är 220 kr/st.)

All min kärlek

I våras var 1 500 personer och såg All min kärlek - fritt efter Nina Hemmingsson - i november gör detta feministiska collage med cabaretkänsla efterlängtad comeback på Hagateatern! I Isa Anderssons recension i Aftonbladet utnämndes föreställningen till vårens bästa ångestshow - blir det även höstens?

I sina serier och strippar sätter Nina Hemmingsson fingret på några av vår tids absurditeter. Pricksäkert skärskådas det som omger jakten på lycka, men också det normbrott psykisk ohälsa utgör i en värld där du förväntas älska dig själv. Här blottläggs och bearbetas ensamheten, tvåsamheten, heteronormen, könsmaktsordningen, idealen, förväntningarna - och depressionen.


Spelas onsdag till lördag kl. 19 mellan 7 november och 8 december (med undantag för 15/11 och 29/11 då vi spelar barnvagnsföreställningar på eftermiddagen). Föreställningen är ca 110 min inklusive paus.

Boka genom att mejla till tamauer@hagateatern.se - ange Kursklubben i ämnesraden.

 

Folkteatern hösten 2018

Som medlem i Kursklubben är du automatiskt medlem i Folkteatern och får medlemspriser på utvalda föreställningar, aktuella erbjudanden för höstterminen ser du nedan.  

Dogville av Lars von Trier

Är du tillräckligt arrogant för att förlåta? Det här är historien om den lilla byn Dogville. Du vet, den där lilla byn som ligger där vägen tar slut längst in vid foten av de klippiga bergen in the US of A. Dit kom Grace på flykt från maffian och hon sprang rakt in i famnen på ett fattigt samhälle där allt avgjordes i kyrkan. När kyrkklockan ringt 15 gånger hade de bestämt sig för att gömma henne.
Som medlem i Folkteatern betalar du bara 150 kr/biljett 3-13 oktober och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr).

En vintersaga av William Shakespeare

Om du kunde vrida tillbaka tiden, vad hade du gjort ogjort? Har du hört sagan om Kung Leo som hade allt? Han som hade allt men som för ett ögonblick tyckte sig se sin drottning tillsammans med sin bäste vän och så var det som om tiden snabbspolade. Svartsjukan släppte inte taget förrän han ursinnigt kastat bort sin dotter, försökt mörda sin vän, förlorat sin fru och sett sin son dö. Åh, det gick så snabbt. Bonjour tragédie. Inte ens när sagans orakel sa att hans dotter faktiskt var hans dotter lyssnade han, för när galna människor som har makt har fel har de rätt.

Som medlem i Folkteatern betalar du bara 150 kr/biljett 4-19 december och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr).

Du bokar via www.folkteatern.se eller på tel. 031-60 75 75. Ange ”Kursklubben ABF” när du bokar din biljett.

Välkommen till en härlig kulturhöst!