Hoppa till huvudinnehåll

Kursklubben

Välkommen till Kursklubben! Konceptet är enkelt – vi tycker att kultur är av allra största betydelse och vill att så många som möjligt ska kunna både utöva den och uppleva den. Så som deltagare på någon av våra avgiftsbelagda kurser blir du automatiskt medlem i Kursklubben och får tillgång till riktigt bra erbjudanden hos några av ABFs samarbetsparter. Vi önskar dig ett härligt kulturår!

Hur funkar det?

På kallelsen som du får hem i brevlådan inför din kursstart hittar du koden som du ska ange för att ta del av Kursklubbens erbjudanden hos arrangörerna. Erbjudandena hittar du här på hemsidan och uppdateringar får du via vårt nyhetsbrev (börja prenumerera på nyhetsbrevet här.) Information om hur du bokar biljetter hos de olika arrangörerna hittar du vid varje erbjudande.

Teater Trixter våren 2019

Som kursdeltagare på ABF går du 2 för 1 på föreställningen Gemenskapen. Ordinarie biljettpris är 180 kr/st. Pensionär, sjukskriven, arbetslös, student 90 kr/st. Läs mer om föreställningen och beställ biljetter här.

Folkteatern

Jane Eyre av Charlotte Brontë

Är du galen kvinna?

Det finns två kvinnor i den här fantastiska historien. Båda galna. Jane Eyre växer upp med en hemsk styvmamma, blir styvmoderligt behandlad och skickas till en lika styvmoderlig internatskola. Men när de svaga behandlar henne svagsint är hon galen nog att drömma om ett 1800-talsliv lika självständigt som en mans. Bertha är berättelsens andra galning, inspärrad på vinden för sin galenskap men ihärdigt slår hon tillbaka så länge hon lever. Hon biter ifrån, precis som sin författare.

Charlotte Brontë skrev den här historien i galet raseri över att hennes första roman blivit refuserad. Hon kom tillbaka ännu starkare och skickade in Jane Eyre under manligt pseudonym, som ett långfinger till en galen värld. 170 år senare plockar Tone Schunnesson upp henne och låter den klassiska texten krocka med sin galna, starka, rappa, smarta, vackra penna.

Premiär 2 mars 2019 på Stora Scenen

Som deltagare i någon av ABF:s kurser betalar du bara 150 kr/biljett 6-16 mars och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr).

Läs mer om föreställningen Jane Eyre och beställ biljetter här

Erbjudande från Offside Press

I samarbete med Offside Press erbjuder vi möjligheten att köpa 3 nummer av tidningen Filter, Offside eller Skriva för endast 99 kr! (butikspris 267kr) En perfekt gåva eller en present till dig själv!
Följ respektive länk för att beställa en prenumeration redan idag:

Tidningen Filter 
Tidningen Offside
Tidningen Skriva 

 

Välkommen till ett härligt kulturår!