Hoppa till huvudinnehåll

ABF följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Publicerad

Här är den senaste informationen för dig som är cirkelledare eller deltagare. (Uppdaterad 2022-01-18)

ABF Göteborgs hantering av effekterna av covid-19

På ABF Göteborg följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer, regionens allmänna råd, vårt förbunds rekommendationer och de regeringsbeslut som fattas till följd av den pågående smittspridningen.

På grund av den omfattande smittspridningen har ABF Göteborg tagit beslutet att inte starta någon verksamhet förrän tidigast vecka 6. Vi följer utvecklingen och hoppas att smittspridningen avtar efter den väntade kulmen i slutet av januari. Vi diskuterar situationen löpande och kommer att göra de anpassningar som krävs för att det ska kännas tryggt och säkert för alla att starta upp studiecirklar igen. 

Du hittar alla rekommendationer på Folkhälsomyndigheten

Håll utkik på www.abf.se/goteborg – vi uppdaterar med aktuell information.

Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Följ expertmyndigheters rekommendationer

ABF följer Folkhälsomyndighetens och andra expertmyndigheters rekommendationer. Generellt rekommenderar vi alla som är en del av ABFs verksamhet att hålla sig uppdaterade via expertmyndigheters webbsidor om det allmänna smittläget.

Folkhalsomyndigheten.se (extern länk)

Folkhälsomyndighetens webbplats. Där hittar du bland annat informationsmaterial på flera olika språk (exempelvis Dari, Farsi och Somaliska) om hur du skyddar dig och andra från viruset, riktlinjer och rekommendationer samt vanliga frågor och svar.

Krisinformation.se (extern länk)

En webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga i samband med en kris eller allvarlig händelse. Drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

1177.se (extern länk)

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Du kan besöka 1177.se, logga in för personliga e-tjänster och ringa 1177 för sjukvårdsrådgivning. Bakom 1177 Vårdguiden står den svenska sjukvården genom alla regioner i samverkan.

Din regions eller kommuns hemsida

Det kan även vara bra att ha koll på din regions eller kommuns hemsida för eventuella råd eller uppmaningar till dig som invånare.

Region Västra Götaland