Hoppa till huvudinnehåll

teater - Galenskap...eller?

Publicerad

Det är namnet på en liten komedi som handlar om vad som kan vara passande för äldre att syssla med.

Vi, d.v.s. ScenVaras pensionärsensemble, övade in den före pandemin, vi hann med två föreställningar, sedan var det stopp! Nu har vi övat in pjäsen på nytt och kan erbjuda den till alla tänkbara arrangörer  fr. o. m slutet av november! 

GALENSKAP…eller? har fem roller. Den tar ungefär 40 minuter att framföra och leder förhoppningsvis till samtal med publiken. Vi har ju alla olika syn på vad som är passande! Vi medför högtalaranläggning  och en person som sköter denna. 

Vad kostar det? Som regel: Ett tusen kronor plus bilersättning för två bilar. Vi har någon gång gjort ett annat arrangemang nämligen att dela alla intäkter och kostnader med arrangören. Det har varit fallet i samarbete med mycket små föreningar. 

Premiär:
Onsdagen den 24 november kl. 19. Teaterkällaren, Skolgatan 26 i Vara. 
Kostnad 30 kr. Begränsat med platser! Anmälan till Anders Nilsson 070-257 66 43

VI BJUDER IN! Två personer från Er förening att se på vår föreställning torsdagen den 25 nov kl. 19.00 i Teaterkällaren, Skolgatan 26 i Vara. Vi önskar att Ni anmäler att ni kommer i förväg per tel. 070-257 66 43, Anders Nilsson. Detta för att  det är en ganska liten lokal! Det är samma telefonnummer om ni vill boka en föreställning! 

VÄLKOMMEN! 
SCENVARA, pensionärsensemblen