Hoppa till huvudinnehåll

Verksamhetsutvecklare i Västbo/Östbo

Publicerad

Det här är ABF Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang i alla landets kommuner.

En del av arbetarrörelsen
Folkbildningens organisationer är bärare av olika idéer- om politik, religion, kultur och samhälle. Den nära kopplingen till folkrörelser och föreningar ger studieförbunden olika profiler. ABF är partipolitiskt obundet men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Därför är vi övertygade om att du kommer att trivas ännu bättre hos oss om du delar arbetarrörelsens värderingar.

ABF Jönköpings län
Arbetarnas Bildningsförbund i Jönköpings län har en spännande och mångfasetterad verksamhet i ständig utveckling där våra stora utmaningar är att motverka klassamhället och stärka folkrörelserna. Vi är på offensiven och behöver förstärka vårt folkbildningsarbete med en eller flera medarbetare.

Beskrivning
Du tar fullt ansvar för ABF:s kulturarrangemang, studiecirklar, kurser och uppdrag. Det är en fördel om du har lokalkännedom inom de geografiska områdena Värnamo, Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö. Du kommer arbeta med ABF Jönköpings läns anslutna föreningar och anordna studiecirklar och kulturaktiviteter som vänder sig till allmänheten. Arbetet är självständigt och kräver stor initiativ förmåga. Om du har erfarenhet som cirkel/kursledare så är det en merit då det även kan förekomma att du ska hålla i studiecirklar/kurser.

Kompetenskrav
Du ska ha goda kunskaper om folkbildning, ideella organisationer och föreningsliv. Du ska kunna hantera teknisk utrusning som data, telefon, bildkanon etc. samt ha goda kunskaper i Office paketet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har stor kunskap och erfarenhet från föreningsliv.

Möjligheter
Vi erbjuder dig att vara en del i en lärande organisation, där du får arbeta i frihet under ansvar och där du har stora möjligheter att testa egna idéer.

Övrigt

  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
  • Tillträdesdag enligt överenskommelse
  • Tjänstgöringsgrad: 100 % reglerad tjänst med oregelbunden arbetstid
  • Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund
  • Sista ansökningsdag: 30 september 2020


Ansökan med CV och presentation av dig själv kan skickas via post eller mejl och ska innehålla referenser, dock inte betyg eller intyg i första skedet.

Ansökan skickas till Michael Lindberg ABF Jönköpings län, Västra Storgatan 12, 553 15 Jönköping. Epost: michael.lindberg@abf.se senast 2020-09-30

Funderingar och frågor
Arbetsgivare ABF Jönköpings län: Ombudsman Michael Lindberg 036-30 61 98
Facklig företrädare från Handelsklubben: Caroline Spalin 076-180 79 15