Hoppa till huvudinnehåll

ABF-band: Livesänd din musik på nätet

Publicerad

ABF Örebro län har nu möjlighet att livesända konserter på internet utan publik på ABF i Örebro! Nu söker vi artister och grupper som vill vara med och förgylla tillvaron för de äldre som inte kan ta del av andra kulturupplevelser under rådande omständigheter.

Vi kommer att sända konserterna live via Youtube. Vi kommer också att marknadsföra programmen på sociala medier, till våra medlems- och samarbetsorganisationer.

Vi tycker att det är extra viktigt att förmedla kultur, information, föreläsningar och andra kulturyttringar nu när människor sitter hemma, ofta helt ensamma. Det här är ett sätt för oss att bidra till att bryta isoleringen.

Ni som artister och grupper får möjlighet att spela 40 min på vår scen och får självklart samtidigt göra reklam för och marknadsföra er själva. Konserten spelas in, och inspelningen är sedan fri att användas av er att lägga på er hemsida, facebook eller dylikt.

Var med oss och hjälp till att förgylla tillvaron för en mängd äldre som inte kan ta del av andra studier och kulturupplevelser under rådande omständigheter!

 Vi hoppas att smittspridningen snart är till ända och att allt återgår till det normala.

Spelningarna kommer att genomföras kl. 14.00 på tisdagar och torsdagar, med start 14 april. För intresseanmälan, se kontaktuppgifter nedan!

Välj ett datum som ni är intresserade av.

Tisdag 14 april
Torsdag 16 april
Tisdag 21 april
Torsdag 23 april
Tisdag 28 april
Tisdag 5 maj
Torsdag 7 maj
Tisdag 12 maj
Torsdag 14 maj

För anmälan och info, kontakta peter.franzen@abf.se 070-601 54 37