Hoppa till huvudinnehåll

Matchmake är bron mellan dig och arbetsmarknaden

Publicerad

ABF:s nya aktiebolag Matchmake förmedlar jobb och praktikplatser till arbetssökande samt erbjuder utbildning. Vi satsar på din personliga utveckling och vill vara den självklara aktören för dig som står utanför arbetsmarknaden och vill komma in.

Vi jobbar inom områdena jobbcoachning, vuxenutbildning och yrkesutbildning. Och i allt vi gör utgår vi från ABF:s folkbildningsidé som bygger på alla människors lika värde. Alla är välkomna hit.

Har du valt oss som utförare till Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha garanterar vi att du är lika välkommen oavsett om du nyss blivit arbetslös eller står långt från arbetsmarknaden. Hos oss är alla människor lika mycket värda. Oberoende av bakgrund, religion, etnisk tillhörighet eller sexuell läggning.

Vi ser vilka behov just du har och hjälper dig att utvecklas genom utbildning, matchning eller annan verksamhet som finns inom ABF. Hos oss finns flera olika verksamheter som kan matcha just ditt behov av personlig utveckling så att du utvecklas och är med och påverkar i samhället.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss!

Valon Pirraku
Tel: 070-7442042

Carina Oskarsson
Tel: 070-7225517

info.matchmake@abf.se