Till sidans huvudinnehåll

Utbildningar för cirkelledare i höst

Utbildningar inom pedagogik, antirasistisk dag och inspirationsträffar. I höst sker mycket för dig som är cirkelledare hos ABF! Du är viktig i vårt gemensamma arbete framåt inom folkbildningen.

Publicerad 2024-06-26

📆 15/8: Du är viktig! – fördjupningsutbildning inom pedagogik

Nu är det skarpt läge för folkbildningen. Du som cirkelledare är verkligen viktig i vårt gemensamma arbete framåt. Vi går igenom folkbildningens pedagogik och du får träffa personal som arbetar tillsammans med dig som cirkelledare. ABF berättar om nyheter och förändringar för dig i ditt arbete. Vi bjuder på buffé! Läs mer och anmäl dig här.

📆 18/9: Antirasistisk dag

Onsdag 18 september kl. 13-17 i ABF-huset. Facebookevent här.

📆 7/11: Inspirationsträff för cirkelledare

Mer information kommer snart.

📣 Glada ambassadörer sökes!

För att få fler att upptäcka ABF letar vi nu efter eldsjälar och folkbildare som vill berätta varför ni leder en studiecirkel eller deltar i ABF:s verksamhet. Om vi blir fler, kan vi göra mer! Gillar du ABF och att synas på sociala medier får du gärna höra av dig till oss på michaela.larsson@abf.se så berättar vi mer.

❤️ Få fler uppdrag på ABF

Vi vet att du som cirkelledare säkerligen har stor kompetens inom flera olika områden. ABF vill ta tillvara på din kunskap och vilja att utvecklas inom organisationen. Här kan du fylla i vad du har för kompetenser. Vi kontaktar dig om vi har behov av personal inom detta område. Det kan vara ett engångstillfälle, en kurs/utbildning eller en längre uppdrag. Du avgör givetvis själv om du är intresserad av uppdraget.

Dela artikeln