Uppdatering - Covid -19!

Smittspridningen av Covid-19 och den nya varianten Omicron ökar snabbt,  samtidigt cirkulerar influensa och RS-virus  mer än på många år.

Rekomendationen från myndighetena är nu att man jobbar hemifrån när det är möjligt och våra kontor kan därför vara stängda när så är påkallat. De kontor som är bemannade kommer åter att endast ta emot planerade besök. Ingen ska känna sig otrygg på sin arbetsplats.

När det gäller kultur- och cirkelverksamhet inomhus kommer ABF Norra Värmland, fram till den 16 januari 2022, att vid varje tillfälle överväga lämpligheten och möjligheten att  anordna sådan verksamhet med hänsyn till trängsel. 

Hen som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till sin nästa och sig själv. ABF ska inte bidra till någon smittspridning!

E-lista

Från 1 januari 2022 införs obligatorisk e-lista för att rapportera närvaro i studiecirklar och kulturprogram. Möjligheten finns ju redan och många är igång. Kontakta oss för att få en inloggning och boka ett besök så hjälper vi er i starten. Nu finns också bra filmer i e-tjänstens hjälpmeny.   

Länk till ABFs e-tjänst finns till höger.

Välkommen till ABF Norra Värmland

ABF Norra Värmland omfattar Torsby, Hagfors och Sunne kommuner, med kontor i Sysslebäck, Torsby, Hagfors och Sunne.