Till sidans huvudinnehåll

Folkets Trädgård Ställdalen: Sommarprogram 2024

ABF Örebro län är stolta över att stödja Folkets Trädgård Ställdalen som för femte gången presenterar sitt sommarprogram, fyllt med glädje, lärande och inspiration. Detta initiativ, som förenar naturens skönhet och kreativitet i en gemensam trädgård, erbjuder en livfull kulturell mötesplats för bildning och lokal utveckling.

Publicerad 2024-06-28

Programmet innehåller en mängd aktiviteter som riktar sig till alla åldrar och intressen, från sommaryoga och workshops till konserter och kulturella evenemang. Dessa aktiviteter är utformade för att främja gemenskap, kreativitet och personlig utveckling.

Alla är välkomna, både nära och fjärran, att dela dessa underbara stunder i Folkets Trädgård denna sommar. Under den öppna himlen kommer du tillsammans med andra kunna vårda glädje, ha trevliga möten och dela gemensamma drömmar om en strålande framtid!

Om Folkets Trädgård i Ställdalen

Folkets Trädgård i Ställdalen är en gemensam trädgård och kulturell mötesplats, skapad och drivs av Ställdalens Byalag. Sedan 2020 har trädgården fungerat som en plats för hållbarhet, kreativitet och gemenskap, där människor i alla åldrar kan delta i olika aktiviteter, workshops och evenemang. Trädgården är en levande symbol för lokal utveckling och samverkan, och erbjuder en inspirerande miljö för både personlig och kollektiv tillväxt. Här kan besökare njuta av naturens skönhet, delta i lärorika aktiviteter och uppleva en stark känsla av samhörighet.

Mer information och anmälan

För mer information om sommarprogrammet och alla spännande aktiviteter, besök Folkets Trädgårds hemsida: www.stalldalensbyalag.se eller följ dem på Facebook: Folkets Trädgård Ställdalen.

 

Arrangemang med anmälan kan även hittas genom länken nedan!

Till arrangemangen!

 

Dela artikeln