Hoppa till huvudinnehåll

Folkbilda dig från hängmattan i sommar!

Mycket pekar nu på att smittspridningen håller på att lugna ner sig och att sommaren kommer att medföra lättade Coronarestriktioner. På ABF i Uppsala län håller vi dock fortsatt stängt för fysisk verksamhet under hela sommaren, men du vet väl att mycket folkbildningsverksamhet går utmärkt att genomföra digitalt? Varför inte köra en studiecirkel från sommarstugan eller stranden? Eller på bussen på väg till sommarjobbet? 
Här kan du läsa mer om vilka möjligheter som finns för distansverksamhet. Och så hoppas vi att vi ses – på riktigt – när hösten kommer! 

Ha en riktigt skön sommar önskar vi på ABF i Uppsala län! 

ABF i Uppsala län

Längtar du efter att förverkliga en idé tillsammans med dina vänner? Eller är ni redan en etablerad förening som vill utvecklas till nästa steg? Låt oss hjälpa till. ABF är landets största studieförbund och med mer än hundra år av folkbildning i ryggen så kan vi det mesta om föreningsutveckling, kulturarrangemang och studiecirklar. Med kontor i sju av länets åtta kommuner har vi goda förutsättningar att stötta dig som vill vara med och fylla Uppsala län med skapande, lärande och kultur.

Här finns vi: