Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarkurs – Kom igång med ditt skrivande, intensiv (lör + sön)

Den här helgkursen är för dig som vill inspireras och komma igång med ditt skrivande.

I denna skrivarkurs blandar vi kortare och längre skrivövningar för att hitta rätt ton eller sortera bland våra erfarenheter. Under en intensiv helg är målet att du med hjälp av inspirationsövningar skall känna att du kommer igång eller blir inspirerad till att fortsätta med ditt skrivande. Vi arbetar med mycket möjlighet till vägledd respons. Fokus ligger på inspiration, skrivglädje och att komma igång med din egen skrivprocess. Vi kommer att fokusera mer på självbiografiskt skrivande/innehåll, men du kan själv välja om du vill skriva självbiografiskt eller mer fiktivt.

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Material

Inget material behöver införskaffas. Ledaren förser gruppen med material när det behövs.

Cirkelledare

Suzanne Berg är utbildad och verksam skrivpedagog som har passion för kreativa möten mellan människor oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenheter. Suzanne vill gärna dela med sig av skrivandet som konstform, källa till glädje och personlig utveckling.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
503403
Startdatum
25 maj 2024
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–14:30
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1150 kr
Cirkelledare
Suzanne Berg
Anmäl dig