Hoppa till huvudinnehåll

Grekiska nybörjare, liten grupp

Grekiska är nyckeln till den grekiska kulturen. Ta chansen att göra din värld större genom grekiskan!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Grekiska talades förr av filosofer och retoriker i antik och hellenistisk tid men har utvecklats till ett modernt språk som talas av 13 miljoner människor. Med kunskaper i Grekiska öppnar du portarna till en stor kulturskatt!

Denna grupp är exklusiv (liten grupp) vilket innebär att det är färre antal deltagare med mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Vi ses åtta tillfällen.

Nivå

Denna kurs riktar sig till nybörjare - du behöver inga förkunskaper!

Material

Kurslitteraturen vi utgår ifrån
Lätt nygrekiska 1 lärobok av Georgios Ioannidis.
ISBN 9789174345520

Nygrekiska 1 textbok av Georgios Ioannidis, Ann Lindvall
ISBN 9789174344509

Cirkelledare

Magdalini Tsogkaroglou

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
503468
Startdatum
06 mars 2024
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
3
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2800 kr
Anmäl dig