Hoppa till huvudinnehåll

Persiska (farsi) nybörjare

Persiska, är ett iranskt språk inom den indoiranska grenen av de indoeuropeiska språken. Språket talas av ca 120 miljoner människor runt om i världen.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Denna grupp är exklusiv (liten grupp) vilket innebär att det är färre antal deltagare med mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Vi ses åtta tillfällen.

Obs. kursuppehåll 28/3 pga påsk

Nivå

Nybörjare - du behöver inga förkunskaper. Men du som är på en högre nivå är också välkommen, ange i så fall din nivå vid anmälan. 

Material

Litteratur meddelas vid kursstart och anpassas utifrån gruppens nivå. Ledaren förser gruppen med material.

Cirkelledare

Farzaneh Abiri är en engagerad och omtyckt ledare som har varit cirkelledare inom persiska och iransk kamp ett flertal år på ABF Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
503467
Startdatum
29 februari 2024
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2800 kr
Cirkelledare
Farzaneh Abiri
Anmäl dig som reserv