Hoppa till huvudinnehåll

Dans i Nordvästra Skåne

Dans är mer än bara rörelse - det är en kreativ resa! Utforska spännande och kreativa danskurser utformade för att inspirera och engagera. Lär dig dansa olika stilar tillsammans med andra, med våra kompetenta och glädjefyllda cirkelledare.

ABF erbjuder en mångfald av danskurser som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet eller ålder. Våra kurser är utformade för att lära ut dans på ett roligt och lekfullt sätt. Oavsett om du vill utforska modern dans, traditionell folklore, eller något helt annat, har vi kurser som passar dina intressen och behov.

Dansa tillsammans

Våra utbildningar leds av kompetenta och pedagogiska cirkelledare som delar sin passion för dans med dig. Vi tror på att dans ska vara kravlöst och roligt, och vi uppmuntrar gemenskap och kreativitet på dansgolvet. Gå med i våra kurser och upptäck glädjen i rörelse och uttryck!

Starta din egen dansgrupp

Drömmer du om att starta din egen dansgrupp i din lokala gemenskap? Vi är här för att hjälpa dig! Kontakta josefine.burman@abf.se om du vill ha stöd och vägledning för att få igång din egen dansgrupp på din ort

Anmälan

Klicka dig vidare nedan för att anmäla dig till våra inspirerande danskurser i Nordvästra Skåne. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dansare, finns en plats för dig att delta i dansens glädje.

Våren 2024