Hoppa till huvudinnehåll

Vad gör du i händelse av kris?

Utbildningar med Civilförsvarsförbundet. Vi erbjuder kostnadsfria kurser som spänner över områden som hjärt- och lungräddning, första hjälpen, hemberedskap och brandkunskap. Din trygghet är vår prioritet, och kunskapen du får kan vara avgörande i krissituationer i din närhet. Oavsett om du vill repetera eller lära dig något nytt är våra utbildningar öppna för dig.

Prepping och krisberedskap är mer aktuellt än på länge.

Våra kurser är utformade för att stärka din förmåga att agera i krissituationer och därigenom skapa en känsla av trygghet. Utbildningarna är kostnadsfria och tillgängliga för alla - oavsett om du behöver fräscha upp dina kunskaper eller strävar efter att förvärva nya. Vi håller kurser runt om i Nordvästskåne. Anmäl ditt intresse genom att klicka dig vidare här nedan och ta del av givande och viktiga erfarenheter. Helt kostnadsfritt.

Anmälan

Utbildningarna är i regel kostnadsfria och vi håller dem då de kunskaper som behövs för att lösa en krissituation i sin närhet hjälper människor att känna sig trygga. Utbildningarna är till för både dig som bara behöver repetera och för dig som vill lära dig något nytt.

Utbildningarna hålls runt om i Nordvästskåne. Anmäl dig genom att klicka dig vidare här nedan.

→ Alla våra utbildningar tillsammans med Civilförsvarsförbundet

Våren 2024