Hoppa till huvudinnehåll

Keramik i Åstorp

Utforska konstnärlig keramik i vår nyrenoverade verkstad i Åstorp. Våra kurser välkomnar både nybörjare och erfarna. Fånga kreativiteten med lera och skapa unika konstverk i en inspirerande miljö.

ABF har en lång tradition av konstnärlig studieverksamhet i Åstorp. Vår keramikverkstad är nyligen renoverad och utrustad med drejskivor, arbetsytor för handbyggnad och en keramikugn. Varje termin anordnar vi keramikkurser flera gånger i veckan. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet, våra kunniga och entusiastiska cirkelledare leder dig genom kursen och delar med sig av sin passion för keramik

Verktyg och lera

Som deltagare bestämmer du själv hur mycket lera du vill använda dig av under cirkeln. Leran kostar 80 kr/kg (inklusive glasyr och bränning). Kostnaden för material betalas med swish under kursen.

Anmälan och kostnad

Kurserna sträcker sig vanligtvis över 6 tillfällen, från 18:00 till 21:00. Avgiften varierar beroende på kurs. Anmäl dig via hemsidan, du hittar alla våra keramikkurser här eller här nedan. 

Avanmälan – det här gäller 

Du måste avanmäla dig senast 5 arbetsdagar innan kursstart, för att inte bli betalningsskyldig.

Det är endast med läkarintyg du kan avanmäla dig närmre start eller efter start, samt få ersättning för uteblivna tillfällen.

Om du måste avanmäla dig sent och det finns en reserv som kan ta platsen blir du inte betalningsskyldig. Kan du själv ge platsen till en ersättare blir du inte betalningsskyldig (denna går dock inte före en reserv om det finns).

Våren 2024

Nedan har vi listat de av våra utbildningar som inte ännu är fullsatta. Vill du anmäla dig som reserv till en av våra andra utbildningar så hittar du alla våra keramikkurser via denna länk.