Till sidans huvudinnehåll

Välkommen till ABF Gotland!

Hitta en studiecirkel, kurs eller event

Semester på ABF Gotland!

Nu har vi semesterledigt, och expeditionen har stängt veckorna 26-32. När vi öppnar igen den 12 augusti kommer vi att erbjuda mer flexibla öppettider; växeln blir öppen 09.00-16.00 med stängt för lunch mellan 12.00 och 13.00. Vi kommer att betrakta expeditionen som öppen när vi är här helt enkelt, men eftersom vi är bara två personer så kan det också bli så att vi tvingas stänga ibland när vi behöver iväg eller måste vara med på möten av olika slag. Vill du vara helt säker på att få tag på oss, ring gärna och tala om när du tänker komma in i så fall!

Det är vår förhoppning att det ska bli lättare att få kontakt med oss på det här sättet.

Med det ber vi att få tillönska en riktigt härlig sommar, och på återseende i mitten av augusti!

Maia och Maria

Vi samarbetar med Medeltidsveckan!

Vecka 32 – den 4-11 augusti – går Medeltidsveckan av stapeln. Medeltidsveckan har arrangerats sedan 1984, och vi är en stolt samarbetspartner. Klicka på knappen och se filmen om Medeltidsveckan!

Se Medeltidsveckans film

Hemsida under uppbyggnad

Välkommen till ABF Gotlands nya hemsida! Vi är mitt i byggprocessen, alla sidor är inte riktigt klara ännu. Tack för ditt överseende!

Kommande evenemang på Gotland

Gå en facklig utbildning!

Tillsammans med LO anordnar vi fackliga utbildningar för nya och gamla medlemmar som vill veta mer, för fackligt förtroendevalda som behöver fördjupa kunskaperna inom sitt uppdrag samt arbetsmiljöutbildningar för skyddsombud och chefer.

Fackliga utbildningar

Expedition och studielokaler

Välkommen till oss i Arbetarrörelsens hus.

Stenhuggarvägen 6
621 53 Visby

E-post: info.gotland@abf.se 
Telefon: 0498-20 37 50

Detta händer i dag i Arbetarrörelsens hus

Hitta hit