Till sidans huvudinnehåll

Välkommen till vår nya hemsida

Äntligen är vår nya hemsida lanserad!

Publicerad 2024-02-26

Vi öppnar dörrarna till en ny digital era! Efter månader av dedikerat arbete är vi glada att välkomna dig till vår sprillans nya hemsida. Med förbättrad tillgänglighet och användarvänlighet strävar vi efter att göra våra resurser tillgängliga för alla, oavsett bakgrund eller förmåga. Utforska vår intuitiva plattform och upptäck en värld av lärande och gemenskap. Vi är redo att ta dig med på en resa fylld av kunskap och inspiration!

Varmt välkommen till vår nya hemsidan. Sedan februari i år har vi arbetat med den och vi hoppas du tycker om den lika mycket som vi gör!

Den ökade tillgängligheten är en av de mest betydelsefulla förbättringarna. Genom att följa riktlinjer för tillgänglighet säkerställer ABF att alla, oavsett eventuella funktionshinder, kan dra nytta av deras resurser och engagemang för lärande och gemenskap.

Den nya webbplatsen erbjuder också en förbättrad användarupplevelse. Med en intuitiv navigering och tydlig struktur blir det enklare för besökare att hitta det de söker, vare sig det handlar om kurser, lokala evenemang eller resurser för som cirkelledare.

Dela artikeln