Hoppa till huvudinnehåll

Dator för nybörjare

Välkommen till vår spännande kurs i datorfärdigheter, där vi tar dig med på en resa in i den moderna teknologins fascinerande värld! Oavsett om du är nybörjare utan tidigare erfarenhet av datorer eller om du vill stärka dina befintliga kunskaper, är denna kurs utformad för att ge dig grunderna du behöver.

Datorer och datateknik har blivit en oumbärlig del av vårt dagliga liv. Att förstå grunderna i datoranvändning är avgörande i dagens digitala värld. Vår kurs i datorfärdigheter kommer att hjälpa dig att känna dig bekväm med att använda en dator, surfa på internet, hantera filer och mycket mer.

Vi lär oss alla grundläggande fördelar med Windows 10. Vi lär oss det nya Webb program EDGE som ersätter EXPLORER. Gratis skrivprogram och andra APPAR och inställningar.

 

Anmäl dig redan idag! vi kommer att informera dig om exakt startdatum, tid och plats, när kursen är full.
Anmäl dig även om gruppen är fullsatt så kan vi starta två grupper

Upplägg

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Kostnad för eventuell kurslitteratur kan förekomma. Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Viktigt att ange rätta uppgifter såsom mejladress och telefon nummer vid anmälan
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

0243 669 40 ABF Borlänge-Nedansiljan

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
232098
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
16:15–18:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
13
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 15 78434 BORLÄNGE
Pris
675 kr
Anmäl dig