Hoppa till huvudinnehåll

Ryska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större.

Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

I den här cirkeln får du lära dig vanligt förekommande ord, meningar och fraser. Vi går igenom bokstavering, hur man räknar och hur man berättar vad klockan är. Vi övar på uttal, stavning och grundläggande grammatik.  

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig ryska. Ordförrådet hämtar vi från vardags situationer.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
223648
Tidpunkt
18:45–21:00
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 13 78434 BORLÄNGE
Pris
1246 kr
Cirkelledare
Yulia Krakanovskaya
Anmäl dig